Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL Claudiu Răcuci: Succes liberal incontestabil. 80 de miliarde de euro, pentru dezvoltarea României (P)

racuci

Publicat

Deputatul PNL de Alba Claudiu RĂCUCI apreciază eforturile Președintelui României și ale Guvernului PNL prin care s-a reușit obținerea unui buget istoric pentru țara noastră, din care, în următorii 7 ani, putem să dezvoltăm infrastructura și vom avea cu ce să sprijinim firmele românești:

”După patru zile și patru nopți de negocieri, România a obținut cel mai mare sprijin financiar din istoria noastră, de 79,9 miliarde de euro.

Grație eforturilor președintelui Klaus Iohannis, țara noastră a obținut o sumă record din partea Uniunii Europene.

Această sumă impresionantă ne-a fost acordată pentru a reface și construi infrastructura din România, pentru a construi spitale, școli, pentru a moderniza marile sisteme publice.

De asemenea, o parte importantă din cele 80 de miliarde de euro vor finanța dezvoltarea și creșterea competitivității firmelor românești și susținerea locurilor de muncă din economia privată.

Trebuie spus că acești bani nu cad din cer și nu vin oricum în România. Pentru a beneficia de ei, este important ca România să aibă proiecte serioase și mature, așa cum a construit Guvernul Orban în ultimele 7 luni.

Mă refer în special la proiectele spitalelor regionale demarate de PNL, la autostrăzile blocate în guvernările PSD și repornite de Guvernul Orban, la proiectele de investiții locale, care să amelioreze viața cetățenilor.

Acest succes incontestabil vine în cel mai bun moment pentru România, în special pentru că Guvernul PNL se află în plin proces de implementare a Planului național de investiții și de relansare economică, un plan care implică investiții și măsuri pentru economie de aproape 100 de miliarde de euro.

Așadar, toate proiectele Guvernului Orban au acum resursele financiare asigurate. Cred că astăzi se vede cel mai bine diferența între subdezvoltarea în care ne-a ținut PSD atâta amar de timp și modul în care România se reclădește sub o guvernare liberală responsabilă!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DUCU

    miercuri, 22.07.2020 at 18:02

    CE SUSCES BAI NEAMULE ,INCA NU-I AI SI PE URMA LUAM CIT AU VRUT ALTII NU AM OBTINUT NOI . CINE SA SE BATA PT. NOI iohanis?? ASTA AR MAI TAIA CEVA NU AR ADAUGA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate