Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL de Alba, Claudiu Răcuci: PSD-ALDE a premeditat scăderea veniturilor populației prin creșterea prețurilor!

Publicat

racuci

Cea mai puternică lovitură la adresa buzunarului românilor a fost la facturile la energie electrică, la facturile la încălzire, la benzină și, mai ales, la mâncare: legume, fructe, ouă, brânzeturi și carnea. Iluzia creșterii standardului de viață al populației, prin majorarea rapidă de salarii și, poate peste 3-4 ani, a pensiilor, este spulberată de viteza cu care au crescut și vor continua să crească prețurile!

PSD-ALDE a premeditat creșterea accelerată a prețurilor, concomitent cu falsa creștere a veniturilor, se vede cel mai bine în măsurile fiscale pe care intenționează să le aplice de la 1 ianuarie 2019. PSD a promis că va scoate aberanta acciză la carburanți, însă, în realitate, Guvernul va scumpi, din nou, prețul benzinei, căci accizele vor crește din nou, cu cel puțin 3%!

Chiar dacă Petre Daea și Viorica Dăncilă se laudă cu producții record la cereale, românii se tem ca într-un an cu o producție agricolă bună, prețul pâinii să ajungă să ardă din nou la buzunare! Până și bietul covrig, de 50 de bani, a ajuns să-și dubleze sau chiar tripleze prețul. Așadar, inflația și de peste 20% afectează exact categoriile sociale cele mai sărace și nu pe unii politicieni, care nu știu nici măcar cât este prețul pâinii la magazin.

Oare am uitat că prin anul 2004 eram cu toții milionari? Da. Angajați sau pensionari, cu toții aveau salarii sau pensii de milioane de lei, însă, trebuie să ne aducem aminte cum milionarii români plăteau 100 de mii de lei pe un Kg de brânză și 5 mii de lei pe un ou. În câțiva ani de zile, cu acest PSD păgubos la guvernare, putem să ajungem iarăși milionari, însă numărul de săraci va fi chiar mai mari decât astăzi. Să nu uităm niciodată greșelile din trecut, căci altfel am putea fi tentați să le repetăm!

Deputat PNL Claudiu Răcuci

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax