Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL Florin Roman: Alba Iulia primește “aviz negativ” de la PSD. Ce ar fi trebuit să se întâmple în orașul Unirii

Publicat

Liderul de grup al PNL în Camera Deputaților, Florin Roman, a transmis un comunicat de presă, după ce un proiect de lege care prevedea ca ședința solemnă de învestire a Președintelui României sa aibă loc, într-un cadru solemn, la Alba Iulia, depus de PSD, a primit aviz negativ tot de la PSD. 

”Da, știu! Nu mai e o noutate ca Alba Iulia, o capitală de dreapta a Marii Uniri a fost întotdeauna un fel de paria pentru orice guvern de stânga al PSD. Da, știu! Că Alba Iulia a însemnat ceva pentru PSD doar de ziua națională a României, când cohortele pesediste au invadat orașul la depuneri de coroane, momente festive și cam atât.

Vă amintiți probabil sfidarea guvernului Dăncilă, care a tăbărât pur și simplu în Sala Unirii pentru o ședință de guvern, de imagine. Nu le-a ieșit, fiind huiduiți și alungați de albaiulieni.

În noianul de promisiuni goale de atunci, PSD a depus un proiect de lege prin care prevedea ca ședința solemnă de învestire a Președintelui României sa aibă loc, într-un cadru solemn, la Alba Iulia, locul în care s-a născut România Mare.

Numai că, între timp, PSD s-a răzgândit, iar proiectul de lege a primit azi “aviz negativ” de la parlamentarii PSD, împotriva unui proiect al… PSD!

Este încă o dovadă a lipsei de respect al parlamentarilor PSD la adresa Albei Iulia, capitala de suflet a românilor de pretutindeni, nici primul și nici ultimul probabil”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax