Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL Florin Roman, ATAC dur la adresa lui Dîrzu: Floare rară în Parlament, dar stă pe la instituții să rezolve concursuri

Publicat

florin roman

Florin Roman „Ioan Dîrzu este ca și cățelul meu Pufi” sau „Dîrzu este insipid, incolor și inodor”, „este cea mai tăcută voce a județului Alba în Parlament” sunt o parte din afirmațiile făcute de către deputatul PNL Florin Roman, în conferința de presă de joi, la adresa liderului PSD de Alba. Deputatul PNL a mai spus că Dîrzu este total inactiv în Parlament, dar în schimb pierde foarte mult timp pe la ușile unor instituții deconcentrate, unde încearcă să-și rezolve apropiații, la concursurile pentru posturile libere.

Deranjat de afirmațiile lui Dîrzu că deputatul PNL de Alba a vrut să facă doar un circ în Parlament, în contextul Centenarului Marii Uniri, pentru că lucrurile erau deja rezolvate, Florin Roman ripostează. Spune că Dîrzu nu doar că minte, dar este și invizibil în Parlament, fiind activ doar la conferințele de presă.

„Eu mă bucur când îl văd pe domnul Dîrzu, pentru că în Parlament, din păcate, este cea mai tăcută voce a județului Alba. Deși este la al doilea mandat de deputat, domnul Dîrzu este o floare extrem de rară în Parlament, a reușit să ia cuvântul de patru ori, o dată a depus jurământul și niciodată nu a vorbit despre județul Alba”, spune Florin Roman.

Deputatul PNL l-a comparat de Dîrzu cu Pufi, câinele care latră doar din spatele lui. Spune că în prezența presei Dîrzu începe „să latre”, ca și câinele lui.

„Referitor la obținerea finanțării pentru Centenar. Dîrzu are legătură cu acestea atât cât a avut și cu Autostrada Sebeș-Turda și cât au două linii paralele. Ca și în cazul autostrăzii, același lucru se întâmplă și în cazul Centenarului. După 9 luni, când a văzut că problema este rezolvată, s-a trezit din bârlogul ăla în care doarme acolo în Parlament. Faptul că a început să comenteze nu mă deranjează, dar că nu și-a ajutat un coleg, fie el și din Opoziție, pentru acest demers, asta mă deranjează, pentru că discutăm despre o chestiune foarte serioasă, Centenarul, în care toți parlamentarii de Alba ar trebui să facă front comun. Din păcate, domnul Dîrzu strălucește prin tăcere. Este insipid, incolor și inodor și practic nu există, lucru grav și rău pentru județul Alba”, a mai spus Roman.

Roman e explicat demersul său de a intra în greva foamei pentru Centenar și spune că, la o oră și jumătate după ce a început această această manifestare, liderul PSD, Liviu Dragnea a ieșit public și a anunțat că s-au alocat bani pentru Monumentul Marii Uniri. „Politica e ca fotbalul. Poți să joci 90 de minute și să dai gol în primul minut. Eu am dat gol în primul minut”, a adăugat Roman.

O altă referire pe care a făcut-o la adresa lui Dîrzu este legată de examenele pentru concursurile în instituțiile deconcentrate. Spune că Dîrzu este foarte implicat să rezolve anumiți candidați, ba că ar și lua bani pentru asta.

„Domnul Dîrzu își pierde foarte mult timp la sediul unor instituții, preocupat să le dea candidaților subiecte pe tavă. Vorbesc gurile rele că și contra-cost, eu sper că nu e așa.  (…) Mai mulți cetățeni s-au prezentat la mine la cabinet și s-au plâns de faptul că nu pot accede în instituțiile publice pe unde apar concursuri la deconcentrate pentru că peste tot există această discuție, iar cel care câștigă este omul lui Dîrzu. Dacă vă amintiți, eu am mai vorbit despre nepotismele lui Dîrzu când a început să-și pună fini, afini și alții prin instituțiile publice. Îi sugerez să nu se joace cu treaba asta pentru că aici e o chestiune penală. Nu se poate să te duci tu, ca președinte de partid, peste directorul de deconcentrate, să faci presiuni ca să le dai subiectele la ai tăi.  A început cu familia, și-a rezolvat apropiații și acum a trecut la membri de partid”, a mai spus Florin Roman.

YouTube video

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax