Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL Florin Roman, atac dur la CCR și Avocatul Poporului: Suntem singura țară unde ei intervin peste epidemiologi

Publicat

Liderul deputaţilor PNL Florin Roman afirmă că judecătorii CCR, care au declarat ca izolarea şi carantinarea sunt neconstituţionale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuţi şi gazaţi în Piaţa Victoriei, Curtea considerând că atunci nu au fost restrânse drepturi şi libertăţi cetăţeneşti şi declară că CCR este o anexă a PSD. El critică şi Avocatul Poporului, în termeni duri, ăntr-o postare pe contul său de Facebook. 

”Judecătorii CCR, care au declarat ca izolarea și carantinarea sunt neconstituționale, au tăcut mâlc, când românii erau bătuți și gazați în Piața Victoriei!

Atunci nu au fost restrânse drepturi și libertăți cetățenești, în opinia CCR, care nu mai este Curtea Constituțională a României, ci o anexă a PSD!

La fel în cazul așa zisului Avocat al poporului care s-a transformat în avocatul celor ce țin cu dinții de pensiile speciale! A tăcut la marea gazare a romanilor, nu a scos o vorba despre încălcarea drepturilor cetățenești.

Axa răului PSD-CCR-Avocatul Poporului este principalul adversar al românilor de bun simț care luptă împotriva COVID!

Suntem singura țară din Europa unde CCR intervine peste epidemiologi și guvern, blocând orice efort medical! Iartă-i Doamne că nu știu ce fac!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax