Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL Florin Roman, după valul de demisii din Parlament: Cei care pleacă și atacă partidul, să fie excluși definitiv

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman propune ca parlamentarii liberali care-și dau demisia din comisiile de specialitate să fie excluși din partid în cazul în care critică actuala conducere. Precizarea lui Roman vine în contextul în care mai mulți parlamentari PNL au demisionat din grupurile de specialitate. Ultimul este deputatul Constantin Șovăială, care a trecut în tabăra lui Ludovic Orban.

„PNL este singurul partid istoric ce a rezistat în istoria sa îndelungată, în fața tuturor atacurilor venite din interior și exterior! Și va rezista în continuare!

Sigur că regret plecarea fiecărui coleg parlamentar. Vom pierde probabil 13-14 senatori și deputați din totalul de 134. Dar nu 40 cum vroia fostul președinte. Le mulțumesc celor care rămân fideli PNL. Vom rămâne de departe cel mai important partid de dreapta din Parlament. PNL înseamnă și 250.00 de membri, 1.264 primari și 17 președinți de consilii județene, fideli partidului, nu unui om.

A mai încercat, recent și Tăriceanu să rupă PNL. Iar rezultatul este cunoscut. Nu mai există politic.

O să propun colegilor ca cei care pleacă și atacă partidul, să o facă din afara lui și să le spunem clar: ușa PNL este închisă celor care își bat joc de PNL”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Altul

    joi, 28.10.2021 at 14:09

    Dacă poți, Florinele, șterge-le numele acestor trădători și din istoria liberală, vai de capul ei și al tău, cât se mai poate numi așa cutia aia de rezonanță căcâță…. Ia mai trage o goarnă de venin, că poate se întoarce mai repede Marele Fikus de la Eghipet, să-ți spună cât de brav ești. Acum că Căcâțul e out și de porc, poate tre’ periat altcineva…. Pregătește gura pentru alt potop de injurii la adresa ălora cu care te dădeai în bărci întru gloria Brătienilor, care se răsucesc în groapă.

  2. pilu

    joi, 28.10.2021 at 17:38

    Mai atotstiutorule, tie daca nu-ti place mancarea de la restaurant te dau aia afara ? Dar de fapt la voi nu mai e partid, e balci, de rang ca la tara.

  3. Ca pistule

    joi, 28.10.2021 at 21:00

    Mai Flo tu ar trebui sa pui Mucles in gura cand vorbesti de plecari din partid, tradari samd. Cand se termina cu colegu’ Hell ai belit mielu ba baiete, tu si cu batistuta. Adios , pa, pa, pa Ca-uri

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax