Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Deputatul PNL Florin Roman: ”Încercăm abrogarea legii recursului compensatoriu. Pușcării în fostele cazărmi militare”

Publicat

florin roman

Reguli mult mai dure se anunță pentru infractorii condamnați definitiv pentru infracțiuni cu violență, încarcerați în penitenciarele românești: aceștia ar putea să piardă ceea ce tocmai au câștigat prin legea recursului compensatoriu, respectiv posibilitatea de a fi eliberați mai repede.

Asta pentru că PNL va încerca să anuleze această lege, prin care mii de infractori au părăsit mai repede pușcăriile decât ar fi făcut-o în mod normal. Astfel, liberalii au depus la Senat un proiect de lege de abrogare a acestei legi, a declarat deputatul de Alba, Florin Roman. 

”Am depus un proiect de abrogare a legii recursului compensatoriu completată, și aici e diferența dintre noi și cei de la USR, cu modificarea codului penal prin mărirea fracțiilor astfel încât să îi pui în imposibilitate, pe infractorii violenți, să mai fie eliberați condiționat și obligativitatea de a purta acele brățări ca să fie monitorizați” a declarat Florin Roman.

 Acesta a adăugat că propunerea a fost depusă la Senat încă de săptămâna trecută și va intra în dezbatere la începutul sesiunii parlamentare.

Roman a spus totodată că România nu a fost forțată de CEDO să își elibereze infractorii mai repede ci a fost îndemnată să utilizeze vechile cazărmi militare și banii europeni pentru realizarea unor noi facilități de detenție. Deputatul de Alba a mai spus că aceste cazarme aveau avantajul de a fi putea fi securizate foarte ușor.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019. Va cânta piesa „On a Sunday” la concursul de la Tel Aviv

Publicat

Ester Peony

Ester Peony cu piesa „On a Sunday” va reprezenta România la Eurovision 2019, concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv. Show-ul selecţiei naţionale s-a desfăşurat duminică seara, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Ester Peony cu piesa „On a Sunday” (65 de puncte), Bella Santiago cu „Army of Love” (50 de puncte) […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Noi acuzaţii de practici ilegale: intervenţii estetice la coafor. Colegiul Medicilor a sesizat Poliţia

Publicat

sweet-estetix

O clinică de înfrumuseţare a fost reclamată la Poliţie pe motiv că ar face intervenţii estetice, precum injectarea buzelor și a pomeților, cu acid hialuronic, într-un coafor. Reprezentanţii Colegiului Medicilor Suceava spun că s-au sesizat după ce au văzut mai multe reclame în mediul online prin care un coafor promova găzduirea unui tur naţional. La […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: EUROVISION ROMANIA 2019, finala. Va fi votată piesa pentru participarea la concursul din luna mai

Publicat

finala eurovision romania 2019

Reprezentantul României la Eurovision 2019 şi piesa prezentată în acest concurs ce se va desfăşura în luna mai, la Tel Aviv, vor fi votate duminică, în cadrul show-ului selecţiei naţionale. Spectacolul de la Sala Polivalentă din Bucureşti va fi transmis în direct la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD şi online, pe TVR+, duminică, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

IGPR: Zeci de maşini cu defecţiuni tehnice majore, oprite în trafic. Aproape 6000 de amenzi date şoferilor, în 2 zile

Publicat

actiune politia RAR

Polițiștii și specialiștii R.A.R. au verificat în trafic, în două zile, peste 10.000 de autovehicule. Pentru defecțiuni la sistemele de frânare, direcție, iluminare sau alte nereguli care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, polițiștii au aplicat peste 5.700 de sancțiuni. Din totalul sancțiunilor contravenționale aplicate, 120 au fost pentru deficiențe ale sistemului de […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate