Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PNL, Florin Roman, susținut de tatăl tinerei din Alba Iulia care a fost tâlhărită într-o scară de bloc acum doi ani

Publicat

Tatăl Denisei, tânăra din Alba Iulia care a fost agresată și tâlhărită într-un bloc din Alba Iulia, în urmă cu doi ani, susține că deputatul PNL de Alba, Florin Roman s-a implicat activ în cazul agresiunii care a șocat o țară întreagă. 

Grigore Sava susține că i-a cerut ajutorul deputatului și că acesta a reacționat imediat. 

”Când fiica mea, Denisa, a fost agresată în scara unui bloc din Alba Iulia, i-am cerut sprijinul deputatului și omului, Florin Roman. Și a reacționat imediat: de la tribuna parlamentului, din studiourile diferitelor televiziuni, de peste tot.

Florin Roman s-a luptat apoi pentru abrogarea recursului compensatoriu. A devenit cel mai aprig luptător împotriva criminalilor, violatorilor și tâlharilor.

A fost mereu de partea victimelor, nu a agresorilor! Știu că alături de colegii lui a oprit multe modificări la Codul Penal, modificări care dădeau noi drepturi infractorilor. Și pentru asta am să-i mulțumesc mereu și am sa îl susțin.

Mi-a dovedit că este om și că îi pasă de suferința noastră. Și s-a luptat pentru ca, violatorii, criminalii și tâlharii, să rămaâna acolo unde le este locul, după gratii! Să îi ajute bunul Dumnezeu!”, a spus Grigore Sava.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax