Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul PSD Ioan Dîrzu face un raport săptămânal al activităţii sale din Parlament: „Vreau ca tot ceea ce fac să fie transparent”

Publicat

darzu

Deputatul PSD de Alba Ioan Dîrzu anunţă că, săptămânal, va face un raport al activităţii sale din Parlamentul României şi din judeţul Alba. Acesta este de părere că tot ceea ce face trebuie să fie transparent şi vizibil „pentru oamenii care m-au votat, pentru că doar aşa pot să mă prezint în faţa lor după ce foarte mulţi dintre ei m-au onorat anul trecut cu votul lor devenind cel mai votat deputat din judeţul Alba”.

„Anul 2012 a reprezentat un moment important pentru cariera mea politică şi de persoană dornică să se implice în îmbunătăţirea condiţiei oamenilor din judeţul Alba, fiind ales de cetăţenii din zona Apuseni-Teiuş pentru un mandat de deputat. Aşa cum am spus şi în campania electorală şi o spun mereu, am decis să fac politică deoarece cred că după o carieră profesională de succes, pot şi am datoria să mă implic în viaţa comunităţii, nu doar cu vorbe, ci cu reuşite concrete.

Pentru că viaţa de parlamentar este însă greu de urmărit, am decis să iniţiez un raport săptămânal către cetăţenii din judeţul Alba în care precizez ce am făcut în ultima săptămână, în Parlament, dar şi în judeţul Alba”, a declarat Dîrzu.

Vă prezentăm mai jos activitatea parlamentară a lui Ion Dîrzu în săptămâna 25-32 martie 2013:

Rezultatele parlamentare actuale:

Membru în Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice

Membru în Grupul Parlamentar PSD

Luări de cuvânt: 3 (în 3 şedinţe)

Declaraţii politice: 2

Propuneri legislative iniţiate: 1

Întrebări şi interpelări: 5

„Am depus o declaraţie politică privind îndatorarea comunităţilor locale de către aleşii locali PDL. Analizele au identificat cote alarmante şi credite neperformante contractate de aleşii locali PDL care au împovărat multe localităţi din Alba şi din ţară. Declaraţia politică vine cu soluţii în rezolvarea situaţiei.

Am iniţiat o interpelare către Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, în vederea soluţionării situaţiei fondurilor europene contractate şi lansării de noi apeluri spre finanţare. Decizia de a lansa interpelare vine ca urmare a mai multor discuţii purtate în cadrul audienţelor din birourile parlamentare.

Întâlniri politice: am avut întâlniri şi discuţii cu privire la soarta Hidroelectrica şi Hidroserv cu Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă.

Activitate în judeţul Alba: prezent la întâlniri cu cetăţenii şi organizaţiile politice din municipiile Aiud, Blaj şi Sebeş, din oraşul Teiuş şi din comunele Ciuruleasa, Gîrda de Sus, Lupşa, Albac, Scarisoara, Arieşeni.

Activitate estimată pentru finalul de săptămână: prezent la întâlniri cu cetăţenii şi organizaţiile politice din Alba Iulia, Câmpeni Ocna Mureş şi Roşia Montană.

Pentru informaţii suplimentare şi sesizare unor probleme sau soluţii, nu ezitaţi să mă contactaţi la sediile birourilor parlamentare din Alba Iulia, Câmpeni sau Teiuş şi vom căuta împreună să le soluţionăm în cel mai scurt timp sau cel puţin să luptăm pentru ca acestea să intre pe agenda opiniei publice şi a liderilor politici naţionali”, transmite parlamentarul de Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax