Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Socialism vs medicină estetică: Deputatul PSD Radu Coclici militează pentru aflarea riscurilor la operaţiile de mărire a sânilor

Publicat

Creşterea semnificativă a cazurilor de intervenţii chirurgicale estetice pentru mărirea sânilor a intrat în atenţia politicianului social-democrat Radu Coclici. Acesta a transmis recent o solicitare Ministerului Sănătăţii, prin care susţine necesitatea oganizării unei campanii de informare a populaţiei privind riscurile şi efectele secundare posibile în cazul acestor operaţii.

Deputatul a cerut o statistică a operaţiilor de chirurgie estetică, plastică şi reparatorie la nivel naţional, pentru ultimii cinci ani, dar şi de cazurile „nereuşite”, cu reacţii adverse.

„În ultimii ani, în România s-a înregistrat o creştere alarmantă a numărului femeilor care recurg la chirurgia estetică, reparatorie şi plastică. Potrivit unor reputaţi specialişti în domeniu, astfel de procedee de remodelare şi transformare a corpului uman nu sunt benefice, atât femeilor, cât şi bărbaţilor, nefiind puţine cazurile în care au apărut reacţii adverse după diverse operaţii de acest fel”, a precizat deputatul Coclici în interpelarea trimisă conducerii Ministerului Sănătăţii.

Având în vedere aceste aspecte, parlamentarul PSD consideră necesară organizarea unei campanii de informare asupra riscurilor la care se expun persoanele care recurg la astfel de intervenţii chirurgicale, pe lângă atuurile de ordin estetic ce le determină să aleagă aceste măsuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gura cetatii

    marți, 30.08.2011 at 20:59

    mai bine ai duce o campanie de spalare, care-ti suna si tie………….esti slinos si transpirat de-atita mincat si baut pe la toti privatizatii………….vezi aiud….pentru improspatare de memorie……….esti o rusine si din pacate oameni ca tine hotarasc sorti………………si uite cu ce te ocupi…………..te doare capul de silicoane ca la alte probleme mai importante nu te duce capu’ .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax