Connect with us
Publicitate

POLITICA

Deputatul Radu Coclici: „Craterul de la Ocna Mureş se măreşte”

Publicat

Deputatul PSD, Radu Coclici, a declarat că situaţia de la Ocna Mureş se agravează. Acesta a făcut, marţi, o vizită în acest oraş, unde a observat că s-a mărit craterul care a dus la prăbuşirea magazinului „Plus”. Menţionăm că deputatul are în zona de responsabilitate a Colegiului său şi zona Ocna Mureş.
„Se pare că lucrurile la Ocna Mureş încep să devină foarte grave. Am fost ieri şi am văzut că s-a mărit craterul. O parte din vechea şosea a căzut. Problema este foarte gravă. Am făcut din partea cabinetului parlamentar o adresă la Ministerul de Interne, prin care am cerut suplimentarea de urgenţă, prin hotărâre de guvern a banilor necesari pentru oraşul Ocna Mureş”, a precizat Coclici.
Acesta s-a întâlnit cu mai mulţi cetăţeni din oraş, care s-au plâns că zidurile mai multor locuinţe situate la depărtare de crater prezentau crăpături. „Sunt deocamdată fisuri minore, dar sper să nu se întâmple o nouă catastrofă”, a mai spus deputatul.
Reamintim că, la sfârşitul anului 2010, pământul de deasupra unor galerii de sare s-a surpat, înghiţind un supermarket, o casă şi afectând mai multe clădiri şi şoseaua principală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax