Connect with us
Publicitate

POLITICA

Deputatul Radu Coclici: „Voi dona indemnizaţia de parlamentar din această perioadă, probabil, bisericilor”

Publicat

Parlamentarii Opoziţiei sunt în continuare „în grevă”, subiect care a atras critici privind faptul că aceştia primesc indemnizaţii fără să muncească. Liderul PSD, Victor Ponta a precizat însă că vor dona indemnizaţiile primite în această perioadă şi că nu vor înceta protestul până când Roberta Anastase va fi înlocuită de la conducerea Camerei Deputaţilor. În acest timp, parlamentarii de Alba se gândesc să-şi doneze indemnizaţiile, bisericilor.

„Cel mai probabil îmi voi dona indemnizaţia bisericilor, însă urmează să verific dacă există cadrul legal pentru acest lucru. Voi lua o astfel de decizie luni”, a declarat deputatul PSD de Alba, Radu Coclici.

Până decid parlamentarii unde vor dona indemnizaţiile, ar putea să nu mai aibă sume foarte mari să le dea în scopuri caritabile, pentru că Roberta Anastase susţine că plata drepturilor băneşti pentru parlamentarii Opoziţiei care nu se prezintă la şedinţe va fi suspendată temporar, dacă lipsa acestora nu va fi motivată.

Reamintim că protestul parlamentarilor Opoziţiei durează de mai bine de o lună.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Georgel

    miercuri, 29.02.2012 at 14:20

    PROBABIL!!! Am vrea sa vedem si noi actulde donatie facut public. Si pe cat posibil donatii oamenilor saraci, ca bisericile au bani câţi vor!

  2. mirciu57

    joi, 01.03.2012 at 06:44

    ce tot aveti toti cu biserica? de ce nu te-ai gindit la niste copii cu dizabilitati sau un azil de batrini? prefacuti mai puteti fi!!!!

  3. atti

    joi, 01.03.2012 at 09:44

    AR FI MAI UMAN, CORECT SA DONEZ BOLNAVILOR DE CANCER, DIABET, PSIHICE, HANDICAPATI (CE A FACUT OLANDEZI PENTRU NESU)NU BISERICILOR CARE AU ALTA TREABA CU SUFLETUL , NU CU DUREREA ZI DE ZI A OMULUI SINPLU.NU AM VAZUT UN CUVANT DE LA SEFI BISERICILOR CAND DE SAPTAMANI LIPSESTE CITOSTATICUL, MORFINA ORALA DE LA SUTE DE MII DE BOLNAVI.ASA ARE GRIJA BISERICA DE OM.

  4. aurel

    joi, 01.03.2012 at 19:05

    mai coclici sa donezi banii cand te duci la parlament cu *********a de mîna .Ca altfel nu meritati sa primiti ceva puturosii ******* de adormiti

  5. Maria

    vineri, 02.03.2012 at 06:24

    Scolilor nu crezi ca le-ar prinde bine banii?
    Invatatorii cu salariile taiate crezi ca n-ar fi fericiti sa-si achizitioneze materiale de documentare necesare desfasurarii activitatilor?
    Toti criticati starea invatamantului ,dar nu faceti nimic pentru dezvoltarea acestuia .Cat despre stimularea muncii dascalului ,nici nu mai vorbim!
    Ei isi permit sa lipseasca?Raman fara glas,sunt gripati, …dar merg la scoala,ca sunt constienti ca niste suflete nevinovate au de pierdut. Voi, parlamentarii v-ati gandit vreodata ca cei ce v-au ales pierd clipe minunate ,pline de speranta din cauza voastra?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax