Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Simedru îi declară ”nuli” pe traseiștii care ”au parcat” la PSD. ”Primarul din Arieșeni a dat o motivație neserioasă”

Publicat

DSC_0003 Trecerea oficială la PSD a primarilor liberali din Munţii Apuseni  – Călin Andreş de la Cîmpeni şi Vasile Jurj de la Arieşeni nu a adus foarte multe comentarii din partea deputatului PNL Dan Simedru, care a subliniat de mai multe ori, în conferinţa de presă de vineri, că nu doreşte să facă declaraţii despre subiect. Totuşi, a spus că edilii ar fi dat asigurări colegilor că nu vor migra şi că acum nu mai poate spune decât „pierdut colegi, îi declar nuli”.

Deputatul PNL Dan Simedru s-a referit, în conferinţa de presă de vineri, şi la deciziile celor doi primari din Munţii Apuseni, Călin Andreş (Cîmpeni) şi Vasile Jurj (Arieşeni) de a semna adeziunile la PSD, chiar dacă iniţial a spus că nu vrea să facă declaraţii despre subiect.

”Cu Călin Andreș am vorbit cam acum câteva săptămâni, nu mai știu exact când, dar nu am vorbit recent. Dar pot să vă spun că au vorbit recent colegi de-ai mei cărora le-a dat asigurări că el este alături de noi și nu va face acești pași. Nu știu ce l-a determinat, dați-mi voie, cum v-am spus la început, să nu discut”, a declarat Simedru.

În ceea ce-l priveşte pe primarul comunei Arieşeni, Vasile Jurj, acesta a avut ceva să îi reproșeze deputatului Dan Simedru, ”mi-a făcut un reproș: atunci când a fost prefect, nu am fost de acord și i-am cerut să-și retragă o hotărâre de consiliu, prin care acorda 10 metri cubi de lemn unei persoane din comună, pe motiv că i-a murit cabalina”.

Tot despre Vasile Jurj, Simedru a precizat: ”este un subiect care nu aș vrea să discutăm despre el, am vrut doar să vă spun că a invocat un motiv total neserios. Dar, vă mărturisesc, în momentul în care aici, a fost discuția, în sediul partidului, când am plecat de aici el dădea toate asigurările că va rămâne PNL-ist”.

Simedru a mai declarat că ”mie niciodată nu mi-a plăcut să discut depre persoanele aflate pe centură. Nici despre cele aflate pe centura Bucureștiului, nici despre cele aflate pe centura Albei, nici despre cele aflate pe centura politicii”.

„Vreau să vă spun doar, și închei cu acest lucru, pierdut colegi, îi declar nuli”, a adăugat Dan Simedru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ghita

    luni, 06.10.2014 at 19:29

    Nu totdeauna, si castigi Sañedre, l-ai asteptat „cu sufletul la gura”, pe primarul din Campeni, in „Clubul de Hora Calugareasca”, dar el te-a „fitilit” si a trecut la PSD!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate