Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deputatul Teodor Atanasiu şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pentru a ajuta un tânăr care suferă de distrofie musculară

Publicat

Deputatul Teodor Atanasiu a ales să îşi doneze indemnizaţia de parlamentar pentru a ajuta un tânăr din Alba, care suferă de distrofie musculară progresivă Duchenne. Liberalii din Alba, însoţiţi de Atanasiu i-au înmânat, miercuri, lui Lucian Albu, un scaun medical automatizat care îi va face mai uşoară viaţa de zi cu zi.

Lucian se folosea până acum de un scaun improvizat şi care nu-i mai era de folos pentru că suferinţa l-a imobilizat în mod accelerat şi nu îi mai permitea mişcări ample. Teodor Atanasiu, preşedintele PNL Alba, cel care a mobilizat echipa liberală în sprijinul lui Lucian, a fost acasă la acesta, la Pianu, pentru a-i înmâna scaunul medical şi pentru a-i transmite câteva urări de sărbători. Teodor Atanasiu e cel care a ales şi să îşi doneze indemnizaţia de parlamentar în ultimele luni pentru Lucian, pe perioada protestului parlamentar al USL.

Lucian are nevoie de o operaţie foarte scumpă în străinătate pentru a-i încetini efectele crunte ale bolii. Pentru a strânge o sumă cât mai mare de bani pentru operaţie, PNL – prin grija Organizaţiei de Femei a partidului – organizează pe data de 3 mai 2012 un eveniment caritabil la Alba Mall unde sunt aşteptaţi toţi cei care vor să ajute. Liberalii vorbesc deja de o sumă strânsă în avans din biletele vândute de 300 milioane lei vechi. „Vă chemăm pe toţi să fiţi pe 3 mai alături de Lucian mai ales în perioada aceasta de Paşte când gândurile noastre merg mai ales către cei aflaţi în nevoie” – Teodor Atanasiu, preşedintele PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. andone

    vineri, 13.04.2012 at 11:07

    Putea sa doneze daca era un bun crestin fara sa se mai laude in presa, asta e campanie electorala

  2. Dinu

    sâmbătă, 14.04.2012 at 17:38

    Un gest crestinesc, de apreciat. Ce bine ar fi, daca toti oamenii politici ar proceda in acest fel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax