Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deputatului de Aiud Cornel Comșa i-a crescut considerabil averea după nuntă. ”Cinste” de sute de mii de euro în bani și cadouri

Publicat

cornel comsa Averea parlamentarului independent (fost PP-DD) de Aiud Cornel Comșa a „explodat”, după nunta pe care a avut-o în iunie 2014. Aproape 200.000 euro în bani și bijuterii au îngroșat conturile parlamentarului, potrivit declarației de avere publicată în urmă cu două luni. La aceasta se adaugă și „zestrea” miresei, care a venit cu numeroase proprietăți. Nici în perioada burlaciei, Comșa nu era un politician sărac, parlamentarul având în conturi în jur de 140.000 de euro. După nunta care a avut loc în 14 iunie 2014 la Alba Iulia averea acestuia a crescut la peste 200.000 de euro. Înainte de a ajunge deputat, Comșa a fost consilier local din partea PP-DD în Consiliul General al municipiului București.

În vara anului trecut, tot județul Alba vorbea de nunta parlamentarului Cornel Comșa cu Olivia Zaharia. Cei doi au închiriat tot Hotelul Medieval pentru marele moment, au avut salve de tun, decorațiuni minunate și alte luxuri pentru care cu siguranță au avut de cheltuit o mică avere. Totuși, se pare că banii cheltuiți pe nuntă s-au întors înzecit la cei doi. Darul primit de la invitați și cele două perechi de nași alese pe sprânceană, deputatul PSD Iulian Iancu și Mihaela, dar și David și Sarita Hay, i-au îndesat bine conturile deputatului și i-au mărit averea considerabil. Deși n-a fost cu foarte mulți invitați dar, după cum reiese din declarația de avere a deputatului, a fost o nuntă cu plicurile groase.

Potrivit declarației de avere, la nuntă, familia Comșa a primit de la invitați 110.000 de euro, ceasuri de 30.000 de euro, bijuterii de 35.000 de euro și tablouri de 10.000 de euro.

nunta comsa Se știe că invitații au fost pe măsură, dar totuși tatăl deputatului a fost bugetar, director la Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, iar unul din nași este deputat, câștigă 5.000 de lei pe lună și are mai puține bijuterii decât finul său.

Deputatul nu o ducea rău nici pe vremea când se bucura de burlăcie, dar până în acest an rubricile cu „bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă și cult etc” erau goale.

Anul trecut, înainte de nuntă, parlamentarul avea din conturi și bani împrumutați, o sumă de 140.000 de euro, iar anul acesta după nuntă averea lui a ajuns la 164.000 de lei în conturi și bani împrumutați, la care se mai adaugă cei 55.000 de euro cota lui de la nuntă din cei 110.000 euro, deci un total de 219.000 de EURO. Într-un an, Cornel Comșa a adăugat în conturi 79.000 de euro, fără să mai luăm în calcul cei 75.000 de euro, cât reprezintă valoarea cadourilor primite la nuntă.

Pe lângă darul de la nuntă, și soția a venit cu un număr impresionat de imobile și terenuri, având o casă de vacanță în Poiana Mărului, două apartamente și o casă de locuit în Brașov, un teren intravilan și unul forestier în Poiana Mărului, un teren intravilan în Tulcea, un teren extravilan și unul agricol în Vulcan și alte două terenuri intravilane în Brașov.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Ion C. Umplitul

    joi, 27.08.2015 at 21:41

    As comenta, dar trebuie sa vomit…M-a luat asa o sila si o greatza, nu stiu de ce….

  2. Comsa Andrei

    vineri, 28.08.2015 at 07:28

    te inteleg , aceeasi greata o am si eu la adresa tuturor politicienilor din RO , ne injosesc 100%
    si noi ii lasam !

  3. gicu

    vineri, 28.08.2015 at 08:17

    Vanghelie cat ia dat la nunta?

  4. Nicolae Coande

    vineri, 28.08.2015 at 17:03

    Asadar, a fost o nunta de terenuri si posesii.
    Suntem invidiosi, desigur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax