Connect with us
Publicitate

CUGIR

Derby de Alba, vineri: Metalurgistul Cugir versus Unirea Alba Iulia. Meci cu miză importantă în Liga a 3-a

Publicat

Vineri 28 aprilie, cu începere de la ora 17:00. Metalurgistul Cugir primește vizita Unirii Alba Iulia într-un meci contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii a 3-a.

Runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii a 3-a le pune față în față pe cele mai de seamă formații ale județului Alba.

Gazdele au încheiat șirul de meciuri fără victorie în etapa trecută, când tot pe teren propriu au învins Unirea Ungheni cu 2-1, într-un meci în care antrenorul cugirenilor, Lucian Itu, a intrat pe teren și a și înscris, sunând alarma revenirii.

În eventualitatea unei victorii în fața rivalilor, Metalurgistul o poate egala la puncte pe Unirea Ungheni, formație care joacă pe teren propriu împotriva Corvinului Hunedoara, logica sugerându-ne faptul că hunedorenii se vor impune și în acest meci, așa cum au făcut-o în precedentele 11 meciuri oficiale. Așadar, roș-albaștrii păstrează șanse reale la accederea barajului de promovare în Liga a 2-a.

Unirea Alba Iulia traversează cea mai nefastă perioadă a acestui sezon competițional, întrucât alb-negrii nu au mai bifat nicio victorie din 18 martie, când o învingeau pe teren propriu pe Avântul Reghin. De atunci au urmat patru înfrângeri și o remiză.

În actuala ediție a Ligii a 3-a, cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori, fiecare adjudecându-și câte o victorie, iar cel mai recent duel încheindu-se cu o remiză, decisă de două lovituri de pedeapsă.

„Mergem la Cugir pentru a recupera punctele pierdute în meciul de acasă, atunci când am remizat cu ei. Tot lotul este disponibil iar băieții s-au pregătit foarte bine pe parcursul acestei săptămâni.

Nu am dubii că putem învinge mâine, indiferent de ce garnitură va alinia antrenorul echipei adverse”, a declarat Marcel Rusu, antrenor al echipei Unirea Alba Iulia, premergător derby-ului de vineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax