Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Derby în play-out-ul Ligii a 3-a de fotbal, sâmbătă, pe „Cetate”. CS Universitatea Alba Iulia – CS Ocna Mureș

Publicat

Cel mai mare stadion al județului Alba, „Cetate” din Alba Iulia, va găzdui sâmbătă derby-ul conjudețenelor din play-out-ul Ligii a 3-a. Ocna Mureș încearcă în disperare să se salveze de la retrogradare, în vreme ce Universitatea Alba Iulia este favorită la câștigarea grupei.

Liderul din play-out, CSU Alba Iulia, primește vizita fostei „lanterne roșii”, CS Ocna Mureș într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 5 a „grupei pentru retrogradare” din Seria 9 a Ligii a 3-a.

Forma de moment

Universitarii pregătiți de Mihai Manea au obținut 7 puncte în cele 4 meciuri jucate până acum, acumulând un total de 28 de puncte. Situația nu le dă motive de îngrijorare în vederea retrogradării, având un avantaj de 10 puncte față de ocupanta primului loc retrogradabil, CS Ocna Mureș.

CS Ocna Mureș, formație pregătită de antrenorul-jucător Dan Roman, traversează cea mai bună perioadă a actualei stagiuni. A obținut 9 puncte în ultimele 4 partide, având cele mai bune cifre din întreg play-out-ul în acest interval.

Totuși, ocnamureșenii se clasează în continuare pe un loc retrogradabil (locul 9), aflându-se la 7 puncte de ocupanta locului 8, Viitorul Cluj.

Meciuri directe

Universitatea Alba Iulia se află la prima „experiență” în Liga a 3-a, așadar cele două formații s-au mai duelat de numai două ori în confruntări oficiale.

Primul duel între aceste echipe a avut loc tot pe stadionul „Cetate”, atunci când cele două au remizat 0-0. Celălalt duel, cel cu Ocna Mureș în postură de gazdă, s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea vizitatorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax