Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Deschiderea școlilor începând cu 8 februarie ar putea fi decisă azi. Întâlnire între președinte, premier și miniștrii

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a invitat joi la Palatul Cotroceni mai mulți membri ai guvernului pentru o discuție pe marginea posibilității deschiderii școlilor începând cu semestrul al doilea, pe 8 februarie, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Printre cei chemați la discuția cu șeful statului se numără premierul Florin Cîțu, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu și șeful DSU, Raed Arafat.

Sursele citate au explicat că președintele Iohannis consideră că în acest moment există suficiente date astfel încât să poată fi luată o decizie în privința deschiderii școlilor.

La finalul întrunirii de la Palatul Cotroceni este așteptată o declarație din partea șefului statului, în care să fie anunțate concluziile discuțiilor.

Potrivit surselor citate, nu se pune problema ca elevii să mai revină în bănci în semestrul 1, cursurile urmând să se desfășoare în continuare online până la finalul lunii ianuarie.

Mai mulți oficiali guvernamentali, inclusiv ministrul Educației. Sorin Cîmpeanu, și șeful DSU, Raed Arafat, au declarat zilele trecute că școlile ar putea fi deschise începând cu data de 8 februarie.

sursa: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax