Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DESCINDERI DNA la CFR și la sediile unor firme și persoane fizice. Sunt vizate fapte de corupție comise în 2019

Publicat

Procurorii DNA fac percheziţii la sediul CFR Regionala Bucureşti, la sediul unor persoane fizice și la sediul unor firme, de unde ridică documente şi obiecte.

Percheziţiile au legătură cu un dosar în care sunt cercetate posibile fapte de corupţie legate de contracte încheiate de această societate.

Este vorba despre fapte de corupție comise în anul 2019.

UPDATE: Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2019.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 4 locații situate în municipiul București, dintre care o locație în sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, se mai arată în comunicat.

Sursă: stiripesurse.ro, G4Media.ro

(Știre în actualizare)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax