Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Descinderi la Camera de Comerț Sibiu, cu sprijinul polițiștilor din Alba. Acuzații de cumpărare de influență și spălare de bani

Publicat

Procurorii au descins miercuri la Camera de Comerț, Industrie și Agriculutură Sibiu, la sediile mai multor societăți comerciale din Sibiu care au avut relații comerciale cu aceasta, și la persoanele fizice care lucrează ori au lucrat în cadrul instituției.

Acțiunea coordonată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din Sibiu, Vâlcea și Alba, potrivit publicației Turnul Sfatului.

Cumpărare de influență, delapidare în formă continuă și spălare de bani în formă continuă sunt printre infracțiunile pentru care procurorii au deschis dosarul în discuție și pentru care pun acum întrebări.

Întrebările puse de procurori ar avea legătură și cu programul Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană, pe care Consiliul Județean, Primăria Sibiu și cea din Mediaș, Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” și Universitatea ”Lucian Blaga” l-au derulat prin intermediul Camerei de Comerț, condusă de Eugen Iordănescu.

Sursă: Turnulsfatului.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Praful in ochi

    miercuri, 08.12.2021 at 15:23

    Ma,ďa organele abilitate din Sibiu dormeau sau erau mana in mana, de a fost nevoie de organe din alt judet ? Nu cumva tradatorii furtului erau tradati de organe si au fost nevoiti sa apeleze in alt judet ? Alooo dna !!!

  2. pilu

    miercuri, 08.12.2021 at 15:49

    Praf in ochi. Sefii Camerelor sunt toti acoperiti, asa ca se lasa cu amenzi simbolice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax