Connect with us
Publicitate

SPORT

Desfăşurare medie de forţe pentru meciul de sâmbătă, dintre Unirea Alba Iulia şi CSM Râmnicu Vâlcea

Publicat

Sâmbătă, la ora 11.00, caravana fotbalului din Liga a II-a pornește la drum. Poliția și Jandarmeria vor asigura ordinea publică la meciul de debut al Unirii Alba Iulia, cu CSM Râmnicu Vâlcea. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de jandarmi Alba, Cosmin Ovidiu Jurcoveț, în Alba Iulia nu mai sunt persoane care au interdicția de a intra pe stadion.

”În acest moment, nu mai avem persoane puse sub interdicția de a intra pe stadioane, au existat, dar le-au expirat sancțiunile”, a declarat Cosmin Ovidiu Jurcoveț.

Intrarea la meciul de sâmbătă va fi liberă, astfel că se aşteaptă un număr mare de spectatori, fapt ce ar necesita desfăşurarea mai mare de forţe, însă cele două instituții nu au mărit efectivele. ”Nu vom spori numărul de jandarmi, deoarece este un meci cu grad scăzut de risc, vom avea aproximativ 20 de jandarmi care vor asigura măsurile de ordine”, a mai spus Jurcoveț.

De partea cealaltă, Poliția Locală va asigura condiţiile de linişte publică prin echipaje de 15 cadre. La meciul de sâmbătă sunt aşteptaţi să vină peste 500 de spectatori, atât din Alba, cât şi din Vâlcea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax