Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Deși desființată, Unirea Alba Iulia apare în ediția 2013 a unui joc pe calculator. Vezi cu ce fotbaliști mai poți marca

Publicat

Deși a fost desființată miercuri, echipa de fotbal Unirea Alba Iulia va rămâne totuși în Liga a II-a. Cel puțin în jocurile pe calculator. Echipa pesromania.ro a lansat recent un prim patch pentru jocul Pro Evolution Soccer 2013. Acesta cuprinde echipele din Liga I și Liga a II-a, cu echipamentele și jucătorii reali. Județul Alba este reprezentat în joc și prin fotbaliști albaiulieni aflați în loturile altor echipe: Gicu Grozav, Nicușor Stanciu, Tibi Bălan și alții.

Vizibil mai slab decât varianta din 2012, actualul patch are totuși „scuze pertinente”. Principala cauză este ruperea echipei care „fabrica” varianta românească a jocului. Astfel au apărut echipele pesromania.ro și pesromania.org. Patchul prezentat aici este creația primei echipe. Aceștia au considerat că ar fi binevenită o primă variantă a jocului cât mai rapidă. Dacă în trecut aceasta apărea în preajma sărbătorilor de iarnă, de data aceasta gamerii au primit patchul la mai puțin de o lună de la lansarea oficială a jocului.

La o trecere rapidă prin joc iese în evidență lipsa unor elemente cu care echipa pesromania ne-a obișnuit: cântecele galeriilor, scoreboard-ul românesc sau stadioanele (doar două: Național Arena și „Ilie Oană). Ca punct forte, creatorii au venit anul acesta cu un prim comentariu românesc.

În linii mari, aceasta e formula care descrie acuratețea lucrării pesromania pentru Unirea Alba Iulia: figuri destul de robotizate, echipamentul rămas în urmă și lotul respectat aproximativ. Dacă anul trecut Gicu Grozav apărea chiar în meniul jocului, cu o spectaculoasă foarfecă, anul acesta albaiulianul e puțin mai greu de recunoscut. Fața acestuia este, să zicem, mai puțin reprezentativă.

Per total, deși seamănă cu primele variante de PES, patchul românesc poate aduce mai mult interes pentru jocul celor de la Konami. Cel puțin pentru o vreme, până la lansarea unei variante mai bune. Deocamdată nu putem ști dacă divizarea echipei va produce patchuri mai bune sau mai slabe. În galeria foto puteți privi câteva cadre surprinse din joc.

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

8 Comentarii

8 Comentarii

  1. ionutz3d

    miercuri, 17.10.2012 at 14:43

    Mda, se pare ca toata lumea recunoaste calitatea cand o vede, sau nu o vede. Se vede ca pe acel site nu mai este o echipa de editare, un web-designer nu e editor deci se vede din ce a iesit. Tin sa va anunt ca echipa pesromania nu s-a divizat, este aceasi echipa doar ca am decis sa plecam de pe pesromania,ro si ne-am mutat pe pesromania,org. Doar ca adminul de acolo se incapataneaza sa ne foloseasca numele, care e o vaca de muls. Calitatea patchurilor nu va scadea doar va creste. Exemplu este RPES2012v3 de pe siteul nostru (cel real, nu beta-ul nostru lansat de .ro). Cu timpul toata lumea va vedea adevarul si anume, ca doar ne-am mutat nu divizat, deoarece pe .ro au ramas doar niste diletanti. Nu spun nimic de articolele defaimatoare la adresa noastra si la adresa fondatorului PESRomania in 2003, JohnnyUSA. Niste penibilitati pline de minciuni si fantezii. Adevaratul RPES 2013 va fi pe siteul nostru si se va vedea diferenta clara intre un FALS si original. Va invitam sa il luati cand va fi gata. Veti regasi calitatea cu care ati fost obisnuiti. O zi buna.

    • Vali Nedelcu

      joi, 18.10.2012 at 17:39

      Il asteptam cu nerabdare,dar cand apare? Mai e mult de lucrat la el? Patch-ul celor de la .ro nu l-am mai descarcat,au incercat cativa prieteni de-ai mei si nu le-a mers,nu s-a instalat sau merge prost…

      • PESGen

        vineri, 19.10.2012 at 16:05

        Te asteptam pe forumul nostru..lansarea e ft aproape 🙂

  2. Danny

    miercuri, 17.10.2012 at 15:38

    Sunteti satui de certuri intre .org si .ro? V-ati saturat sa vi se impuna reguli tampite? V-ati saturat de patchuri proaste sau patchuri foarte intarziate? V-ati saturat de administratori care te iau de sus desi n-au fost sus dintotdeauna? PES Generation e locul potrivit! Aici nu exista rivalitati cu alte site-uri, regulile sunt cat se poate de normale, iar administratorii sunt foarte comunicativi. Patchul la care lucram este unul de o calitate mult mai buna decat cel prezentat mai sus si suntem dispusi sa primim editori care se pricep si doresc sa ne ajute. Pentru toate astea intrati pe h t t p://p e s g en era tion.xho st.ro/ (fara spatii)

    • ionutz3d

      miercuri, 17.10.2012 at 16:57

      Du-te ba de aici. =))

    • Raulic

      miercuri, 17.10.2012 at 21:10

      Da’ ce ma, tu ai fost sus vreodata ? Vezi ca tio iei in cap 😀

  3. PESGen

    miercuri, 17.10.2012 at 22:46

    Cat de tare ii roade invidia pe unii !

    • ionutz3d

      sâmbătă, 20.10.2012 at 16:02

      Sa stii ca sunte ividiosi pe ce ati facut voi. Ce ati facut? =))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax