Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Despre oameni și melci” n-a rupt box office-ul muncitoresc: Filmul lui Tudor Giurgiu a rulat cu sala goală la Casa de Cultură din Cugir

Publicat

Pelicula „Despre oameni şi melci”, în regia lui Tudor Giurgiu nu a stârnit interesul pasionaţilor de film din Cugir. Din nefericire, doar două persoane au pășit în sala Casei de Cultură din oraș, la prima proiecție a filmului, la ora 17.00, însă și acestea au părăsit sala după 10 minute, promiţând că vor reveni la ora 19.00, când în sală s-au strâns 22 de persoane.

După ce, la proiecția de sâmbătă, din Alba Iulia, din cadrul „Alba Iulia Music & Film Festival”, filmul a adunat în Piața Cetății peste 1.000 de spectatori, prima zi a proiecției din Cugir nu s-a dovedit a fi un succes. Totuși, reprezentanții Casei de Cultură susțin că se așteaptă la un maxim de spectatori în ultima zi a proiecției, joi.

La eveniment nu a fost prezent nici un membru al echipei de producţie a filmului, aceştia aflându-se în turneu prin oraşe din România, unde au loc premiere.

Filmul poate fi vizionat şi în următoarele două zile în aceeaşi locaţie de la orele 17.00, respectiv 19.00, iar preţul unui bilet este de 7 lei.

Despre film

1992, Câmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre cei 3000 de muncitori pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă.

Totul se schimbă când unul dintre angajaţi găseşte o soluţie inedită menită să-şi salveze colegii de la şomaj şi implicit odată cu ei şi fabrica.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Andre

    joi, 04.10.2012 at 07:49

    Pai ce se mira ca au fost 2 oameni?Au fost informati oamenii?Daca stiam dinainte chiar mergem si eu la un film in Cugir!ILa noi in oras apar stiri doar despre echipa de fotbal…da parca pe toti numai fotbalul ne intereseaza!Pacat ca nu au informat oamenii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax