Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Detalii îngrozitoare despre criminalul în serie de la Caracal. Ce au găsit anchetatorii în frigiderul acestuia

Publicat

Suspectul de la Caracal ar fi recunoscut crimele abominabile, conform unor surse Realitatea. Astfel, criminalul de la Caracal, care a sechestrat mai multe fete, din câte se pare, ar fi recunoscut omorurile. Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului din Caracal, taximetrist de ocazie.

Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri. Potrivit gazetanoua.ro, anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om. 

Citește și Adolescenta răpită la ocazie ar fi reuşit să sune la 112. „Poliţiştii s-au plimbat prin faţa curţii până când au obţinut mandat”

YouTube video

Oamenii legii l-au reţinut, vineri, pe principalul suspect în cazul fetelor dispărute la Caracal. Poliţiştii l-au ridicat pe cel care e bănuit că ar fi criminalul.

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu. Presupusele victime ale bărbatului sunt Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu, care au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

sursa: gazetanoua.ro, realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax