Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Detalii tulburătoare, în cazul accidentului rutier de la Sebeș: Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului

Publicat

Apar detalii tulburătoare în cazul accidentului rutier din Petrești, în care un tânăr de 19 de ani a decedat. Primii polițiști care au intervenit nu au găsit trupul șoferului. Accidentul rutier a fost anunțat către autorități în jurul orei 04:15.

La momentul respectiv ar fi intervenit un echipaj mixt format din poliție și jandarmerie. Însă șoferul nu a fost găsit la prima intervenție. 

Trupul a fost descoperit câteva ore mai târziu de câțiva cetățeni, la aproximativ 12 metri de locul accidentului. 

Tânărul decedat în accident, este Alexandru M., în vârstă de 19 ani, din Petrești. 

Potrivit reprezentanților IPJ Alba șoferul a fost căutat prin zonă, dar și la spital, dar nu a fost găsit. Accidentul era cunoscut de autorități încă din noaptea de joi spre vineri, însă nu a fost făcut public, la momentul producerii.

Abia în jurul orei 07.45, trupul șoferului ar fi fost descoperit. La acel moment pompierii militari din Sebeș au fost chemați să intervină la accident. Tot atunci acesta a fost comunicat de către reprezentații IPJ și ISU Alba.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT rutier grav la ieșirea din Petrești spre Sebeș. Un tânăr a DECEDAT după ce s-a răsturnat cu mașina

Trupul tânărului descoperit la 12 metri de accident

Trupul tânărului a fost descoperit, potrivit surselor alba24.ro, în zona accidentului, în jurul orei 7.40, într-o zonă cu vegetație uscată. Distanța dintre mașină și locul la care a fost găsit trupul tânărului ar fi de circa 12 metri.

Momentan, la ora publicării articolului, autoritățile nu au comunicat modul în care s-a produs accidentul. Se fac cercertări și se așteaptă rezultatele autopsiei.

Informațiile preliminare, transmise de reprezentanții IPJ Alba și reprezentanții ISU, sugerează că mașina s-ar fi răsturnat.

Din câte se poate vedea în mai multe fotografii, luneta autoturismului este spartă și geamurile laterale din față. Însă parbrizul nu a fost distrus.

Potrivit unui cititor alba24.ro, în jurul orei 05.15 accidentul ar fi fost deja produs. Pe lângă accident ar fi trecut un echipaj al Poliției Locale, care nu ar fi oprit la fața locului.

Pe lângă mașina accidentată au trecut zeci de alte mașini, însă nimeni nu a oprit.

În tot acest timp, trupul șoferului, un tânăr de 19 de ani din Petrești, Alexandru, se afla în vegetația uscată.

Precizările IPJ Alba

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, la ora 04:20, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un șanț de pe strada 1 Mai din Petrești.

Echipajul mixt, format din polițișt și jandarm, deplasat la fața locului, a efectuat verificări , fără a fi identificată vreo victimă sau martori, polițiștii deplasându-se inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

Vineri dimineața, în jurul orei 08:00, cadavrul unui tânăr de 20 de ani, din Sebeș, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetație înaltă, la o distanță de aproximativ 12 metri.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Traficul

    vineri, 15.03.2024 at 15:23

    Doamne cit de vigilenți sunt unii.
    Cit despre gardieni, ce rol or mai avea ?

  2. Mark

    vineri, 15.03.2024 at 16:42

    🤔🤔 seems there were quite a few people involved with the „search” of the driver. Would someone please explain to me like I’m 5 years old, how/why they couldn’t find an entire person only 12 meters from the scene of the crash? 🤔🤔 Even if there were only 3 or 4 people searching, seems pretty hard to understand.

  3. Eu

    duminică, 17.03.2024 at 12:33

    Au căutat de sa rupt degeaba avem atitea unități de ajutor, așteaptă sa treacă tura, și gata plătim taxe și impozite degeaba, te lasă să mori pe cimp. 12 metri pătrați nu au fost în stare sa cerceteze niște inutili

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax