Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deținut al Penitenciarului Aiud, bătut de colegii de celulă când au aflat pentru ce a fost condamnat. Au vrut să îi taie o ureche

Penitenciarul Aiud

Publicat

Un deținut închis la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud a fost bătut și agresat de colegii de celulă. Acesta a fost bătut după ce colegii săi au aflat pentru ce era închis bărbatul: act sexual cu un minor. 

Mai mult de atât, unul dintre dețiunți a vrut să îi taie o ureche, dar a fost oprit de un coleg de celulă. Faptele sunt descrise într-o motivare a Judecătoriei Aiud.

Motivarea datează din data de 21 iunie 2024. Este vorba despre o plângere a unuia dintre deținuții care au participat la agresiune și care nu a fost de acord cu sancțiunea primită.

Acestuia i-a fost suspendat dreptul de a mai primi vizite pentru două luni. Drept urmare deținutul a atacat în instanță măsura disciplinară.

În fața instanței bărbatul a precizat cum s-au petrecut lucrurile.

Deținut bătut de colegii de celulă

Agresiunea deținutului a avut loc în noaptea de 2 spre 3 august 2023, în baia din celula E5.11. Atunci ”cei 6 deținuți colegi de cameră după ce l-au dat jos din pat, l-au pus să stea pe un taburet, spunându-i în același timp „hai să te batem pentru ce faptă ai făcut”, se arată în motivarea instanței.

Motivul agresiunii ar fi fost faptul că bărbatul a fost închis la Aiud pentru act sexual cu un minor.

Acesta a fost lovit de către toți dețiunții, în zona trunchiului. La un moment dat, unul dintre ei a vrut să îi taie o ureche bărbatului, dar a fost oprit de un alt coleg de celulă.

Ajuns la cabinetul medical, deținutul bătut prezenta multiple urme de violență pe mâini și corp.

Ce au decis magistrații

Judecătorii din Aiud nu au luat în considerare apărarea contestatorului, al deținutului care a spus că a avut o implicare mai redusă în agresiunea deținutului.

Aceștia au respins cererea bărbatului și au menținut sancțiunea de interdicție la vizită timp de două luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate