Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deținut de la Penitenciarul Aiud, CĂUTAT de polițiști și jandarmi după ce A FUGIT de la un punct de lucru din Teiuș. Este condamnat pentru furt

Publicat

cautat Un tânăr de 28 de ani, deţinut la Penitenciarul Aiud, este căutat de personalul închisorii, jandarmi şi poliţie, după ce a dispărut de la un punct de lucru din Teiuş. Acesta este condamnat pentru furt calificat şi are de executat un an de închisoare.

Marți, 2 iunie, în jurul orei 15.20, deţinutul Marcel Nicolae Buzgar, născut la data de 2 mai 1987, condamnat definitiv la 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, cu domiciliul în localitatea Câmpeni, judeţul Alba, clasificat în regim deschis, a părăsit punctul de lucru exterior ”Somaco” Teiuș la care era repartizat, anunţă reprezentanţii Pentienciarului Aiud.

Aceeaşi sursă precizează că, „în vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Alba și Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Alba”.

De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

UPDATE (ora 18.45): Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, au fost instituite filtre la nivelul întregului județ. De asemenea, polițiștii efectuează verificări și culeg informații care ar putea ajuta la prinderea deținutului ce a dispărut marți, de la punctul de lucru din Teiuș.

Marcel Nicolae Buzgar – semnalmente:

Înălţimea (cm): 1,69
Tipul frunţii: lată
Tipul nasului: drept
Tipul ochilor: căprui
Tipul gurii: mică
Tipul bărbiei: normală
Tipul urechilor: mici, lipite
Tipul feţei: ovală, negru
Tipul părului: negru întins
Tipul sprâncenelor: drepte
Tipul bărbii: rasă
Tipul mustăţii: nu poartă
Tipul corpolenţei: atletică
Semne particulare: nu are

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau sunaţi la numărul de telefon 112.

De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Aiud, telefon 0258.861.021 sau inspector principal de penitenciare Nicoleta Mătărîngă, purtător de cuvânt al Penitenciarului Aiud, telefon: 0745.315.404, e-mail nicoleta.mataringa@anp.gov.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax