Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Deţinut de la Penitenciarul Aiud, găsit spânzurat în celulă. Tânărul de 20 de ani este din Târgu Mureş

Publicat

Un tânăr în vârstă de 20 de ani care executa o pedeapsă cu închisoarea la Aiud a fost găsit spânzurat în celulă, sâmbătă seara. Pe corpul victimei nu au fost găsite urme de violenţă.

Sâmbătă, 5 martie, la ora 19.55, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire laş faptul că o persoană privată de libertate şi încarcerată în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Aiud a fost găsită spânzurată în camera de detenţie.

Este vorba despre T.D., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureş.

În urma verificărilor efectuate, pe corpul cadavrului nu au fost găsite urme de violenţă. Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Municipal Aiud, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

UPDATE: Tânărul este Tiberiu Drăgoi, condamnat în octombrie 2013, pentru tâlhărie, de Judecătoria Târgu Mureş, la un an şi opt luni de închisoare. La data sentinţei, acesta era arestat într-o altă cauză. În 2011, a fost condamnat de aceeaşi instanţă la un an şi două luni de închisoare, tot pentru tâlhărie.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gigi

    luni, 07.04.2014 at 19:24

    Asta pentru conditiile din inchisori, si pentru traiul care il traim in Romania, datorita hotilor astia mari din guvern care ne fura zilele de trait si ne condamna pe toti la inchisoare pe viata, nu la un loc de munca cinstit si platit decent.. ne meritam soarta dragi Romanii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax