Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deţinut spânzurat în Penitenciarul Aiud. Era condamnat la 7 ani de închisoare, pentru tâlhărie

Publicat

Unul dintre deţinuţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Aiud s-a spânzurat, miercuri, în jurul orei 17.55, în incinta închisorii. V.A. (37 de ani) executa o pedeapsă privativă de libertate în regim de maximă siguranţă, pe baza unei condamnări la 7 ani, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Un echipaj SMURD a fost solicitat la faţa locului, iar bărbatului i s-au aplicat manevre de resuscitare până la ora 18.43, când a fost constatat decesul.

Din primele cercetări, nu au fost identificate motivele care au condus la gestul acestuia. Conducerea Penitenciarului Aiud a anunţat familia decedatului şi autorităţile competente pentru efectuarea cercetărilor: judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate din Penitenciarul Aiud, Poliţia Municipiului Aiud, Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud şi Serviciul de Medicină Legală Alba.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax