Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Devotament până dincolo de moarte: Linda, câinele jandarm din Alba și-a condus pe ultimul drum cel mai bun prieten

Publicat

Linda, un câine loial al Jandarmeriei Alba și-a condus pe ultimul drum, stăpânul și camaradul cu care mai bine de 11 ani a servit în misiuni: pe jandarmul plutonier adjutant Ioan Haiduc, care în urmă cu câteva zile a decedat. 

Ioan Haiduc a fost timp de 15 ani jandarm, încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Alba. Din cei 15 ani, aproape 11 a avut-o ca și camarad pe Linda. 

Câinele jandarm a avut cea mai grea misiune, să își ducă pe ultimul drum, pe cel care a avut grijă de ea și a condus-o în misiuni.

O poză care nu mai are nevoie de nici o descriere a fost postată pe Facebook de Jandarmeria Română, alături de următorul mesaj.

CITEȘTE ȘI: DOLIU la Jandarmeria Alba: a murit un jandarm în vârstă de 45 de ani

”Până unde poate duce devotamentul oamenilor? Dar al animalelor? Cu siguranță până la final și dincolo de el. Chiar dacă este o poveste tragică despre prietenia dintre un om și un animal, ea trebuie spusă. De curând, l-am pierdut pe Ioan, unul dintre cei mai buni conductori câini ai Jandarmeriei.

Linda, cel mai loial prieten a lui Ioan de aproape 11 ani, și-a condus camaradul în călătoria fără sfârșit. Poate, cea mai grea misiune de până acum. Dar unele lucruri nu cunosc sfârșitul. Așa cum prietenia dintre Ioan și Linda va merge acolo unde timpul nu mai există: în veșnicie.

Suntem alături de familia colegului nostru, plutonier adjutant Ioan Haiduc, care timp de 15 ani a servit cu onoare și demnitate Jandarmeria Alba”, au scris reprezentații Jandarmeriei Române, pe Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Eu

    sâmbătă, 25.06.2022 at 23:15

    Dumnezeu să-l odihnească în pace. Păcat ca a murit asa de tânăr, datorita sistemului medical. Un medic de garda de la urgente și medicul de garda de la interne sant principalii vinovați de moartea lui. Ma refer la vinovații din sistemul medical.Pacientul respectiv nu trebuia sa ajungă pe secția Interne în grija unui medic ce nu are ce cauta în sistemul medical. E plătit degeaba. Pina nu au fost chemate fetele de la UPU să-l aspire degeaba au insistat asistentele la medicul de garda ca e grav cu el, pt ca nu la băgat nimeni în seama. Pe urma a fost târziu…Mor oamenii cu zile datorita unor medici care sant plătiți cu salarii pe care chiar nu le merita..

  2. Maria

    duminică, 26.06.2022 at 10:50

    Dumnezeu sa-l odihneasca. Aveti dreptate, nu stiu de ce mai platim CASS, te duci la particular pentru consultatie 5 min. iti ia 250 lei, de fapt iti spune fara sa te consulte, dupa spusele pacientului cam care este diagnosticul, te trimite sa faci niste analize, cand te duci sa-ti dea tratament iti mai ia 250 lei. Este strigator la cer. Medicii au ajuns sa faca business, nu sa vindece bolnavi. Inainte era problema salariilor, acum ca au isi bat joc de oameni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate