Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DEZASTRU la BAC în ALBA: Doar 166 de candidați, din aproape 700, au luat notă de trecere la sesiunea a doua a examenului

Publicat

Rezultatele pentru a doua sesiune de BACALAUREAT au fost afișate de Ministerul Educației. În județul Alba, din cei 688 de înscriși de sesiunea din tomană, doar 166 au reușit să obțină notă de trecere. Eventualele contestaţii pot fi depuse sâmbătă, între orele 12.00 şi 16.00, iar rezultatele finale vor fi cunoscute joi, 6 septembrie.

Dintre aceştia, 26 au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă. Au încercat să copieze la proba scrisă de Limba şi literatura română (4, la centrul de examen din Cîmpeni), proba obligatorie a profilului (15 – la centrele Cîmpeni şi Aiud) şi la proba la alegere în funcţie de profil şi specializare (5 la Cîmpeni şi Aiud) și alți 150 nu s-au prezentat la exmen.

REZULTATE BACALAUREAT 2018 – sesiunea august-septembrie – judeţul Alba – publicate de Ministerul Educaţiei în 1 septembrie:

Vezi AICI REZULTATE BAC 2018, candidaţi din Alba, în ordine alfabetică.

Vezi AICI REZULTATE BAC 2018, în ALBA, după medie.

Vezi AICI REZULTATE BAC 2018 în ALBA, pe licee.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax