Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dezastrul provocat de droguri, prezentat elevilor de liceu din Teiuș: Discuție dură cu Sergiu Ilieș, fost consumator de heroină

Publicat

saptamana altfel liceeni teius

Liceenii din Teiuș au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor. Evenimentul a avut loc în cadrul ”Săptămâna altfel”.

În cadrul evenimentului, organizat la Casa de Cultură a orașului Teiuș, tinerii au avut ocazia să vadă cum legea îi pedepsește pe cei care propagă acest fenomen, dar și să afle mai multe de la oamenii în uniformă, care au copii și sunt preocupați de viitorul lor.

În cadrul ,,Săptămânii altfel”, cu sprijinul I.P.J. Alba și implicarea Politiei orașului Teiuș, a avut loc un eveniment inedit la Casa de Cultură a orașului Teiuș.

Elevii Liceului Teoretic Teiuș au avut parte de o întâlnire cu un subiect extrem de actual și cu adânci implicații sociale și umane – consumul de droguri.

saptamana altfel la teius -

Tinerii au avut ocazia să asculte povestiri cutremurătoare ale unor oameni care au trăit infernul drogurilor.

Printre cei care le-au vorbit elevilor din Teiuș despre riscurile la care se expun consumatorii de droguri s-a aflat și Ionuț Sergiu Ilieș.

Citește și VIDEO: Jurnalistul din Alba, Florin Dobrater, într-o emisiune dură cu un fost consumator de droguri, rămas cu sechele grave

Tânărul este un fost consumator de droguri din Zalău, care timp de 17 ani a consumat cam tot ce se putea: cocaină, sau chiar heroină.

 

În urma consumului de droguri, a fost la un pas să își piardă viața de mai multe ori. Acesta a rămas cu sechele puternice și își mișcă mâinile necontrolat.

Evenimentul a fost un semnal de alarmă pentru tineri și părinți, evidențiind importanța cunoașterii și prevenirii consumului de droguri.

”Felicitări pentru ineditul și originalul eveniment, promotorului în uniformă și structurilor Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud!”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax