Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DEZBATERE ALBA24: 14 politicieni şi oameni de administraţie ne spun ce se întâmplă cu judeţul Alba după regionalizarea României

Publicat

Ce se întâmplă cu judeţul Alba după regionalizarea României? Acesta este subiectul care îi aduce pentru prima dată împreună la masa discuţiilor pe toţi actorii decizionali din judeţul Alba.

Aceştia au  fost dispuşi să lase la o parte orgoliile şi diferenţele politice şi au acceptat provocarea lansată de Alba24 în parteneriat cu Realitatea.net de a dezbate o problemă de importanţă majoră pentru noi toţi.  14 politicieni şi oameni de administraţie sunt invitaţii jurnalistului Dan Lungu la o ediţie cu totul specială a emisiunii „Testul de Sinceritate”.

Pentru aproximativ două ore, Mircea Hava, Ion Dumitrel, Gheorghe Feneşer, Florin Roman, Alin Cucui, Nicolaie Moldovan, Simion Creţu, Teodor Atanasiu, Alexandru Pereş, Dan Coriolan Simedru, Ioan Dîrzu, Clement Negruţ, Călin Potor şi George Cornel Comşa ne vor spune dacă sunt pro sau contra regionalizării României, ce înseamnă pentru Alba Iulia câştigarea statutului de capitală administrativă a regiunii şi care sunt şansele pe care le avem în această luptă. Invitaţii „Testului de Sinceritate” vor dezbate pentru prima dată împreună care sunt efectele regionalizării în scenariul în care Alba Iulia nu va fi desemnată capitală de regiune.

Cei care doresc să adreseze întrebări celor 14 invitaţi la emisiunea ce va fi difuzată pe Alba24 o pot face până vineri la ora 15.00. Dezbaterea va putea fi vizionată şi pe Realitatea.net.

INVITAŢI la DEZBATERE:

1. Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba

2. Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia

3. Gheorghe Feneşer – prefectul judeţului Alba

4. Florin Roman – vicepreşedintele CJ Alba

5. Alin Cucui-vicepreşedinte CJ Alba

6. Nicolaie Moldovan – administratorul public al municipiului Alba Iulia

7. Simion Creţu – directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru

Parlamentari de Alba:

8. Teodor Atanasiu – senator PNL

9. Alexandru Pereş – senator PDL

10. Dan Coriolan Simedru – deputat PNL

11. Ioan Dîrzu – deputat PSD

12. Clement Negruţ – deputat PDL

13. Călin Potor – deputat PNL

14. Cornel George Comşa – deputat PPDD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Florin Ghersasim

    miercuri, 27.03.2013 at 16:26

    Ce cauta Nicolaie Moldovan intre oamenii acestia care chiar pot sa decida viitorul orasului?! El este doar un angajat platit de primarie. Nu mai chemati la astfel de intalniri personaje de tipul acesta!

  2. gica

    miercuri, 27.03.2013 at 18:24

    nu va mai agitati degeaba ! dupa regionalizare aLBa dispare de pe harta , revenim la nivelul de acum 45 de ani ; multumim din inima patronului h(p)avele,lui ii va merge bine inca o generatie , datorita voua dobitocilor care ati votat!!!

  3. eu

    miercuri, 27.03.2013 at 18:55

    Ba dimpotriva, eu sunt chiar curioasa ce ar avea de spus administratorul orasului, si chiar si Cornel Comsa, de la care am retinut aproape zero informatii de cand a aparut in peisajul politic local. Sunt curioasa daca voi auzi ceva cu adevarat relevant si concret din toata treaba asta. Sa stiti, dragi organizatori, ca avem asteptari de la invitatii dumneavoastra, in mare parte vorbitori cantitativi fara mesaj si fara substanta. Si uite si o intrebare: pentru mine, ca cetatean, cum au de gand dumnealor sa procedeze sa imi fie usurata viata din punct de vedere birocratic dupa regionalizare? daca Alba Iulia nu iese capitala, ceea ce e cel mai probabil, voi fi cum e acum un cetatean din Cuca Macaii? sa trebuiasca sa merg „la oras” pentru orice hartiuta ceruta tot de ei??

  4. Cosmin

    joi, 28.03.2013 at 13:04

    Sa ne spuna fiecare in parte: ce masuri au intreprins efectiv in vederea alegerii ca si capitala regionala a orasului nostru??
    chiar aseara am vazut la TV o ipoteza ca descentralizarea asta ar putea aduce din nou in prim plan baronii locali, ce parere au despre asta?

  5. john

    joi, 28.03.2013 at 18:34

    1/3 din jud. voteaza se lupta ptr. SIBIU[ACEASTA CA URMARE A POLITICI DUSE DE CODUC. JUD. alba in ultimi 45 de aniS-A PUS ACCENT NUMAI PE ZONA===NOI SUNTEM DIN M-TI APUSENI,MOCANI DE ALUI HCC+AI.Acum inechitatea trebuie platita.Am fost si vrem inapoi la SIBIU.SA FIE CLAR!!

  6. Ioan Serdeanu

    vineri, 29.03.2013 at 10:27

    1. Ce se intampla cu poluarea groaznica de la Sebes dupa regionalizare ?
    2. Se uneste Sebesul cu Alba Iulia dpdv administrativ pentru a deveni o capitala puternica ?
    3. Se vor face 4 benzi de circulatie pe locul drept ca-n palma intre Alba Iulia si Sebes?
    4. Vor iesi firmele din criza finaanciara crunta dupa regionalizare?
    5. Vor avea profesorii si medicii salarii decente dupa regionalizare ?
    6. VA CRESTE NIVELUL DE TRAI AL ROMANILOR, DUPA REGIONALIZARE?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax