Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dezbatere electorală: Ce au răspuns reprezentanții principalelor partide la întrebarea dacă se vor vaccina anti-COVID

Publicat

Reprezentanții principalelor partide angrenate în campania electorală pentru alegerile din 6 decembrie, au răspuns unei întrebări importante în această perioadă. 

Într-o emisiune electorală organizată miercuri seară la DigiTV, aceștia au fost întrebați dacă se vor vaccina. Cum au răspuns fiecare dintre ei:

Alexandru Rafila (candidat PSD pentru Camera Deputaților, în București), a declarat că este unul dintre principalii promotori ai vaccinării împotriva COVID-19 și că se va vaccina după ce tratamentul va fi aprobat de Agenția Europeană a Medicamentului. Rafila a mai adăugat faptul că este necesară o campanie de informare solidă și eficientă despre ce presupune vaccinarea, mai ales în rândul populației cu acces mai restrâns la informație.

Robert Sighiartău (candidat PNL pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că se va vaccina chiar dacă nu face parte din categoria de risc, pentru a-i proteja pe cei din jur.

Victor Ponta (candidat PRO România pentru Camera Deputaților, în București) a declarat că în mod categoric se va vaccina și el, și familia sa, dar cu condiția transparenței vaccinării, astfel încât să fie sigur că anterior politicienilor au fost vaccinați medicii, pompierii și toate persoanele din categoriile de risc.

Eugen Tomac (candidat PMP pentru Camera Deputaților, în București) a declarat, de asemenea, că va face vaccinul și că se bucură pentru că există o alternativă pentru ca oamenii să nu se mai îmbolnăvească.

Tanczos Barna (candidat UDMR pentru Senat) a declarat că se va vaccina pentru că este pro-vaccin, dar nu doar în cazul COVID-19, ci în privința opțiunilor similare pentru mai multe boli. Acesta a mai spus că teoretic este imun, după ce a avut boala.

Dacian Cioloș (europarlamentar USR-PLUS) a fost singurul invitat din dezbatere care nu a răspuns nici ”Da”, nici ”Nu”, ci a transmis că va lua o decizie după ce va avea toate informațiile la dispoziție și după ce vor fi cunoscute și prezentate public toate efectele adverse ale vaccinului.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax