Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dezbatere la Alba Iulia cu peste 150 de oameni de afaceri, organizată de ADR Centru

Publicat

Peste 150 de oameni de afaceri au fost prezenți la Conferința dedicată mediului de afaceri ”De la idee la business inteligent, cu finanțări europene”, care a avut loc la Alba Iulia în 18 ianuarie 2023.

Pe parcursul celor peste cinci ore de eveniment, oamenii de afaceri din Regiunea Centru, alături de reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru și de reprezentanții partenerilor evenimentului – Ziarul Financiar și BCR – au discutat despre modele de business și aspecte financiare.

Evenimentul a debutat cu o cartografiere a evoluției procesului de dezvoltare regională și importanța mediului de afaceri în Regiunea Centru, din 2000 și până în prezent, susținută de Simion Crețu, director general ADR Centru.

”În calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regiunea Centru 2021-2027, alocă aproximativ 300 milioane euro fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea mediului de afaceri în perioada următoare, cea mai mare sumă dedicată mediului de afaceri din regiune până acum”, a declarat Simion Crețu director general ADR Centru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax