Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Dezbatere pe tema fenomenului ”Fake News”, organizată la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au participat săptămâna aceasta la o dezbatere pe tema fenomenului ”Fake News”, organizată de G4Media, cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos și în colaborare cu publicația Alba24.

Este vorba despre un proiect „Tinerii acționează împotriva știrilor false”, dedicat informării acestora despre pericolul reprezentat de știrile false, despre cum pot fi depistate și despre pașii pentru identificarea corectă a acestora.

Amploarea pe care a luat-o fenomenul în România, platformele sociale care transportă cel mai bine mesajele de acest fel, mecanismele dezinformării și efectele pe care le au au reprezentat subiectele care au generat cel mai mare interes în rândul celor aproximativ 60 de elevi care au participat.

Mulți dintre ei au participat activ la dezbatere, au pus întrebări și și-au exprimat propriile puncte de vedere.

Dezbaterea a fost sprijinită și de Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia și de Statul Major al Forțelor Aeriene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax