Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Dezbatere pentru construirea secțiilor de Boli Infecțioase și Psihiatrie ale Spitalului Județean de Urgență Alba, la Pâclișa

Publicat

Primăria Alba Iulia a anunțat dezbatere publică în 25 august privind proiectul de construire a secțiilor de Psihiatrie cronici și Boli Infecțioase la Pâclișa. Locuitorii din această zonă sunt invitați să-și exprime opiniile referitor la planul urbanistic zonal – introducere în intravilan pentru construirea sediului acestor secții, pe strada Brândușei F.N.

Întâlnirea va fi în 25 august, de la ora 14.00, la sediul Primăriei din Alba Iulia.

Potrivit documentației, terenul pe care urmează să fie construit un nou sediu al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, cu secțiile de Boli Infecțioase și secție Psihiatrie cronici, se află în prezent în extravilan, în sud-vestul municipiului, pe partea dreaptă a străzii Brandușei, în direcția de mers Pâclișa – Alba Iulia.

Are o suprafață totală de 6.842 mp. Prin PUZ se dorește introducerea terenului în intravilan.

Clădirea secției de Boli Infecțioase ar urma să aibă un regim de înălțime demisol/parter și trei etaje, iar cea a secției de Psihiatrie cronici un regim de înălțime demisol/parter și două etaje.

Pe teren urmează să fie amplasate mai multe anexe, respectiv o stație de oxigen, zone pentru deșeuri și o anexă pentru portar.

De asemenea, se va amenaja drumul de acces din strada Brândușei, cu trotuare pe ambele părți și piste de biciclete.

Se vor amenaja 45 de locuri de parcare pentru medici in interiorul bazei medicale și 36 locuri de parcare pe aleea din str. Brândușei. De asemenea, vor fi amenajate spații verzi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax