Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dezbaterea MOȚIUNII DE CENZURĂ. Declarații dure ale premierului Ludovic Orban: ”Sunteți niște viespi, aveți venin pentru români”

Publicat

Parlamentul dezbate și votează de la ora 12, moţiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, semnată de 208 parlamentari PSD și UDMR. Guvernul Orban şi-a angajat răspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin. PSD a anunțat că a strâns voturile necesare (233) pentru a dărâma guvernul Orban.

Premierul a lansat un atac  virulent către parlamentarii Opoziției. 

  • Înțeleg că aveți probleme cu cititul, așa că sunt înțelegător. Vreți, nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea și nu veți scăpa de acest stigmat.
  • 3 ani de zile l-ați slugărit cu râvnă, ați susținut toate acțiunile antiromânești, care au aruncat în aer economia și care ne-au adus pe marginea prăpastiei.
  • Nu mă las judecat de voi pentru că în 3 ani ați arătat de ce sunteți în stare: minciună, dezinformare, slugărnicie și nu ați adus nimic bun României.
  • Singurul lucru care v-a deranjat a fost angajarea răspunderii Guvernului pe instituirea unui regim electoral care dă un plus de democrație, permite cetățenilor să schimbe primarii care și-au bătut joc de comunitățile locale.
  • Voi, având o majoritate parlamentară, ne atacați că am emis OUG. Voi ați emis OUG 13 noaptea ca hoții, ca să scăpați pușcăriabilii care vă conduceau, noi am emis OUG ca să rezolvăm problemele românilor, pentru masă caldă în școli, ca să salvăm prostiile și incompetența voastră.
  • Am dat OUG după ce ați pus pe butuci companiile statului, ca să împiedicăm închiderea acestor companii din cauza voatră.
  • Ce ați făcut 3 ani de zile? Ne cereți socoteală pentru 3 luni în care am schimbat ritmul, am rezolvat problemele.
  • Depuneți moțiune pentru că vă e frică de democrație, pentru că pierdeți mai mult de jumătate din primari și primarii v-au spus că nu vă susțin.
  • Nu dau 2 bani pe afirmațiile voastre pentru democrație, după ce v-ați bătut joc de români, mințind cu nerușinare.
  • Nu sunteți altceva decât niște viespi care aveți ac și venin pentru români, nu miere așa cum le-ați promis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax