Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dezbateri între poliţiştii din Alba şi studenţi de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale despre consecinţele traficului de persoane

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au fost prezenţi la două întâlniri, cu peste 50 de studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale, pentru a dezbate subiectul traficului de persoane. În perioada 19 noiembrie 2013– 16 ianuarie 2014, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale, poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Antidrog Alba, specialişti ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba Iulia precum şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane Alba organizează în sălile de curs ale Universităţii „1 Decembrie 1918” dezbateri pe teme de interes din domeniile prevenirii traficului de persoane, traficului şi consumului de droguri, prevenirii comiterii de infracțiuni precum şi victimizării din infracţiuni.

Studenţii au fost informaţi în legătură cu cauzele, factorii favorizatori şi consecinţele traficului de persoane şi au putut viziona materiale cuprinzând mărturii ale unor tineri, autori de infracțiuni, care în prezent execută pedepse privative de libertate. Aceştia au manifestat implicare şi interes pentru a afla cât mai multe informaţii legate atât de temele prezentate cât şi de munca de poliţie.

„Menţinerea ordinii şi liniştii publice în zona centrelor şi campusurilor universitare, care să asigure buna desfășurare a procesului de învățământ, rămâne o prioritate a poliţiei”, au transmis reprezentanţii IPJ Alba.

Se desfășoară de asemenea activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, cât şi activităţi informativ – preventive, menite să sporească gradul de siguranţă al studenţilor şi al cadrelor didactice. Patrulele de siguranţă publică sunt prezente şi în zonele învecinate spaţiilor în care învaţă studenţii precum şi în zona căminelor studenţeşti.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax