Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dezinfecție în școli, în perioada vacanței. Măsuri în contextul epidemiei de gripă

Publicat

hol scoala

Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri, în contextul epidemiei de gripă, că în vacanţă vor avea loc acţiuni de dezinfectare în şcoli, în special în școlile în care cursurile au fost suspnendate în ultimele zile din cauza numărului mare de cazuri de gripă.

„Da, încercăm să igienizăm școlile. Fiecare autoritate locală, fiecare școală găsește un tip de biocid pe care trebuie să-l dea în școală, deci o încercare de a face dezinfecție în școala respectivă”, a declarat ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu.

Ministrul a transmis că a cerut directorilor de școli să îşi asume responsabilităţile pentru a asigura măsurile necesare limitării răspândirii virusului.

„Săpunul nu trebuie să-l pună ministrul, aşa cum probabil bănuiţi şi ştiţi. Cheltuielile acestea, din ceea ce noi numim şi numeşte legea finanţarea complementară, se fac din banii veniţi de la autorităţile locale. Cum ajung banii aceştia de la autorităţile locale în şcoli pentru aceste elemente de igienă minimă? Prin intervenţia directorului şi dialogul cu primarul. (…) De aceea, în aceste zile, când ne-am confruntat cu această epidemie de gripă, am cerut aproape zilnic directorilor să-şi asume responsabilitatea pe care o au”, a mai declarat ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax