Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DEZVĂLUIRI EVZ: Cine se ocupă de Centenar? Detașați de la frizerie, fabrică de mobilă sau service auto

Publicat

centenar

Evenimentul Zilei oferă detalii șocante și scandaloase cu privire la organizarea Centenarului Unirii și cu privire la personajele angajate să se ocupe de acest eveniment care costă România 150 de milioane de lei.

Ziarul a intrat în posesia unui document năucitor din arhiva Ministerului Culturii denumit ”Situația personalului detașat din cadrul Departamentului Identitae Națională la data de 23 februarie 2018” care atestă că o mare parte dintre cei 21 de angajați nu au nici o legătură cu domeniul culturii și arată un tablou sumbru al promovărilor pe criterii de clientelism.

Exemplele oferite de ziar sunt incredibile: Sergiu Mărăcineanu, unul dintre angajați, a fost detașat de la un salon de coafură din București, Lorendana Pricop de la o firmă care se ocupă de fabricarea mobilei și tapițeriei, iar Cătălin Ștefan de la un service auto.

În tabelul publicat de Evenimentul Zilei mai figurează angajați ai unor firme de comerț cu amănuntul și ai unor firme de pază. Detalii compete pe evz.ro

Reamintim că în urmă cu o zi, coordonatorul departamentului care organizează Centenarul, Paul Cotîrleţ, a fost revocat de ministrul Culturii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 09.03.2018 at 19:00

    Tipic, ca pe vremea comunistilor. Daca te uitai la ce meserii aveau mai marii conducatori (vorbesc doar de cei de la noi din judet) te cruceai, inclusiv marele Homostean (un parlit de politist tablagiu). Valoare tata, valoare !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax