Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

DGFP Alba a efectuat controale la contribuabili: Venituri suplimentare pentru bugetele administrate de ANAF, în sumă de 8,666 milioane lei

Publicat

Inspectorii fiscali au continuat și în această perioadă controalele la contribuabilii, persoane fizice și juridice din Alba. Acțiunile desfășurate de DGFP s-au concretizat prin stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de ANAF, în sumă totală de 8,666 milioane lei.

În luna iulie, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat un număr de 135 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care un număr de 65 au fost inspecţii fiscale.

Rezultatele inspecţiilor fiscale s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 8,666 milioane lei, astfel: 7,040 mil.lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 1,614 mil.lei accesorii aferente diferenţelor calculate. Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat 18 amenzi contravenţionale în sumă totală de 12 mii lei.

Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 7,697 milioane de lei, DGFP Alba-Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat 6 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în luna iulie, inspectorii fiscali au soluţionat 107 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 14,113 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 594 mii.lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax