Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

DGFP Alba a suplimentat numărul de ghișee, pentru primirea declarației unice

Publicat

Reprezentanții Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba au anunțat suplimentarea numărului de ghișee și funcționarea administrațiilor financiare cu program prelungit, având în vedere că, în luna februarie 2011, este primul termen de depunere a formularului 112 „Declaraţie privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitului pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate”. Astfel, pentru primirea declaraţiei unice, sunt disponibile 32 de ghișee în tot județul Alba: 12 ghișee la sediul din Alba Iulia, str. Primăverii nr. 10 (AFPM Alba Iulia și AFP Contribuabili Mijlocii); trei ghișee la Aiud și Sebeș; două ghișee la Blaj și câte un ghișeu, la celelalte administraţii fiscale orăşenești din judeţ.

Termenul limită de depunere a declarației unice este 25 februarie, în ziua premergătoare acestuia și cea la care expiră perioada de primire a actului menționat, programul ghișeelor fiind între 8.00 și 20.00. Reprezentanții DGFP Alba invită contribuabilii să depună formularul 112 cu două sau trei zile înainte de termenul limită, pentru a evita aglomerarea ghișeelor și și au anunțat că se pot folosi și mijloacele electronice de transmitere la distanţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax