Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dialogul și negocierea, principalele ”arme” ale Jandarmeriei, cu ocazia Zilei Naționale, la Alba Iulia

Publicat

giura marius

Peste 800 de jandarmi vor fi prezenți la Alba Iulia, pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României. Colonel Marius Giurea, inspector şef al Jandarmeriei Alba, a subliniat faptul că instituția pe care o conduce la nivel de județ a dat dovadă de-a lungul timpului de profesionalism în colaborarea cu cetățenii.

Totodată, referitor la posibile grupuri care vor să boicoteze instituția pe care o conduce la nivel județean, acesta a declarat că există echipe specializate de negociatori, că jandarmii vor încerca să relaționeze cu fiecare persoană în parte și că tot tot timpul le-a cerut colegilor săi să insiste pe partea de negociere și dialog.

”Efectivele sunt suficiente pentru a efectua un climat de ordine și siguranță publică exact cum trebuie pentru a ne putea bucura de acest moment festiv.

Din punctul meu de vedere s-au analizat toate informațiile aflate și pe rețele de socializare, mă refer la toate acele boicoturi de care spuneți dumneavoastră, vom încerca să relaționăm cu fiecare în parte, avem echipe specializate, de negociatori, dialog, toate măsurile legale care se impun se vor aplica.

Vreau să subliniez profesionalismul oamenilor care vor participa. După cum bine știți, Jandarmeria Județului Alba a dat de fiecare dată dovadă de înalt profesionalism, de o analiză cât se poate de pertinentă a tuturor informațiilor și de a putea să ne canalizăm toate forțele în a aplica legea exact cum trebuie.

De fiecare dată am insistat la colegii mei, să insiste pe latura de negociere și dialog. De fiecare dată știţi că s-a găsit înțelegere și activitățile au decurs foarte bine.

Așa cum spuneți, pot apărea unele grupuri care vor încerca, dar din punctul meu de vedere consider că sunt români și vin la Alba Iulia, pentru a se bucura de acest moment.

Din punctul meu de vedere, voi lua toate măsurile legale care se impun și de aceea s-a constituit un centru operațional în vederea stabilirii tuturor măsurilor la nivel de Minister al Afacerilor Interne, bineînțeles acest punct de comandă se va desfășura la nivelul municipiului Alba Iulia. Eu sunt comandantul acțiunii, eu răspund de orice activitate.

De fiecare dată chiar recomand cetăteanului că orice problemă pe care o consideră nelalocul ei să vină să ni se aducă la cunoștință, pentru a putea să luam măsurile legale.

Vom încerca să scoatem în evidență că Jandarmeria este o forță pentru cetățean”, a declarat colonelul Giurea, într-o conferință susținută vineri la Prefectura Județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax