Connect with us
Publicitate

ABRUD

Diana Alexandra Pocol, actrița din Alba care a jucat în Rocketman, filmul biografic dedicat lui Elton John premiat la Oscar

Publicat

YouTube video

O tânără în vârstă de 26 de ani din oraşul Abrud, judeţul Alba, a jucat într-un film biografic despre viaţa starului Elton John, premiat la Oscar. “I’m Gonna Love Me Again” de pe coloana sonoră a “Rocketman”, a câștigat premiul pentru cel mai bun cântec original.

Diana Alexandra Pocol este actriţă la Londra și a reușit să ajungă pe marile ecrane. Și nu oricum: Apare în filmul „Rocketman”, o producție Paramount. De asemenea a mai jucat rolul unei cântărețe de operă în Wild Bill, un serial din care a apărut primul episod. 

Diana Pocol în Rocketman. Sursă: imdb.com

Absolventă a actualului Liceu de Arte „Regina Maria” Alba Iulia şi a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, tânăra Diana Alexandra Pocol joacă alături de actorii Taron Egerton, Bryce Dallas Howard şi Richard Madden.

YouTube video

Rocketman este un film muzical biografic bazat pe viaţa muzicianului Elton John. Este regizat de Dexter Fletcher, după un scenariu scris de Lee Hall şi este intitulat dupa piesa lui Elton John din 1972, ”Rocket Man”.

Pelicula ilustrează evoluţia starului în industria muzicală prezentând şi aspecte ale vieţii personale.

YouTube video

”Sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu astfel de oameni incredibil de talentaţi. A fost o experienţă uimitoare”, astfel descrie Diana Pocol perioada de filmări la pelicula Rocketman.

Aceasta joacă rolul ”Mary”, secretara lui Dick James, directorul casei de producţie cu care Elton John semnează primul său contract.

Filmul este o fantezie muzicală despre viaţa lui Elton John şi va avea premiera în SUA şi în România, pe 31 mai 2019. În Marea Britanie, premiera filmului va fi în 24 mai 2019.

În acest an o va juca pe Ava Gardner în anii tinereții, în filmul Judy. De asemenea, potrivit imdb.com, are o mulțime de proiecte în desfășurare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax