Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Diana Dobra, despre șansa de a lucra la VCST Alba: ”Responsabilitate, încredere, siguranță și profesionalism” (P)

Publicat

vcst

Pasionată de muncă și sport, Diana Dobra este una dintre angajatele model ale VCST. De ziua internațională a femeii, vă prezentăm o scurtă incursiune în povestea acesteia.

Cine este Diana Dobra?

Simplu: doar eu 😊. Sunt absolventă a Facultății de Contabilitate și Informatică de Gestiune, masterandă în International Business Management, căsătorită, 30 de ani, din Alba Iulia.

Ca și pasiuni pot enumera: sport (alergat și înot), citit și călătorii.

Îmi place să cred despre mine, că sunt o persoană dinamică, analitică și gata să soluționez orice provocare într-un termen cât mai scurt.

Numele Diana aparține zeiței vânătorii în mitologia romană; ea era faimoasă pentru puterea, grația atletică și frumusețea sa. În afară de frumusețe, care este vizibilă, ce consideri că ai mai adoptat de la această zeiță?

Mulțumesc pentru asociere și compliment! 😊 Interesant, dar până acum nu m-am gândit la o astfel de comparație.

Ceea ce cred că mă reprezintă și pot considera că am adoptat, ar fi protejarea animalelor; mă pot imagina cutreierând pădurile însoțită de un grup de câini… dar nu pentru vânătoare, ci doar pentru o plimbare de relaxare. 😊

De când faci parte din echipa VCST Alba?

Luna aceasta, mai exact în 28 Martie, se vor împlini 3 ani, de când fac parte din această echipă frumoasă și închegată.

Poți să ne detaliezi parcursul tău în cadrul companiei?

Lucrez în domeniul achizițiilor încă de la debutul meu profesional, de mai bine de 7 ani, trecând prin diverse sectoare industriale, de la industria alimentară la cea electrică, intrând în contact cu parteneri de pe întreg globul pământesc.

Să ajung să lucrez în industria automotive a fost o adevarată provocare.

La început achiziționam o gamă mai largă de articole (piese de schimb, ambalaje, echipamente de protecție și birotică, uleiuri și emulsii ) iar odată cu creșterea și dezvoltarea companiei, am ales să mă axez mai mult pe piese de schimb și produse necesare în procesul de producție.

În cursul anului trecut, pe lângă jobul zilnic, ai fost aleasă de angajați, să faci parte din echipa Reprezentanților Salariaților. Ce înseamnă acest lucru pentru tine și cât de provocator este acest rol?

M-am bucurat enorm sa fiu aleasă în acest rol de Reprezentant al Salariaților!

În accepțiunea mea, pe lângă faptul că ești aproape de colegi, acest rol presupune și exercitarea unei munci constante de documentare, de negociere interpersonală și interdepartamentală.

Este un domeniu nou și vast, însă asta mă ajută să îmi dezvolt și să îmi perfecționez diverse competențe, cum ar fi: comunicarea eficientă, planificare și organizare, gândire analitică și obiectivă.

vcst2

Dacă ar fi să definești în câteva cuvinte Departamentul Supply Chain din care faci parte, care ar fi acelea?

Dinamism, responsabilitate, cooperare, provocare, performanță, entuziasm, devotament.

Așa cum menționai la începutul acestui interviu, printre pasiunile tale se numără și sportul. Pentru că această pasiune este atât de mare, ai creeat o legatură cu ea și la locul de muncă 😊. Împreună cu mai mulți colegi, alcătuiți un grup de maratoniști care poartă numele de VCST Runners. De ce această activitate și cum te simți alături de ei?

Am practicat acest sport în timpul liceului și al facultății, însă o perioadă bună de timp am renunțat la el. Odată cu intrarea în acest grup am redescoperit plăcerea, dar și beneficiile practicării acestui sport… și să nu uităm de zicala ”O minte sănătoasă într-un corp sănătos!’’

Îmi cunoșteam colegii înainte de a intra în acest grup, dar alergatul ne-a apropiat, iar micile divergențe apărute la locul de muncă, le putem depăși mult mai ușor. Toți sunt oameni foarte faini !

Ce părere ai despre oportunitățile de promovare și dezvoltare profesională în cadrul VCST Alba?

La VCST Alba există un mediu de lucru proactiv, competitiv, orientat spre îmbunătățire și autodepășire, iar cu o atitudine pozitivă și colaborativă, nu poți decât să te dezvolți profesional și personal. Important este să îți dorești acest lucru.

Dacă ar trebui să descrii în trei-patru cuvinte VCST ca angajator, care ar fi acelea?

Responsabilitate
Încredere și siguranță
Profesionalism.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident la Cisteiu de Mureș. O persoană a rămas încarcerată după ce s-a răsturnat cu mașina

Publicat

Detașamentul de pompieri Aiud în cooperare cu SAJ Ocna Mureș intervin cu o autospecială și o ambulanță la un accident rutier cu un autoturism răsturnat pe raza localității Cisteiu de Mureș.  O victimă încarcerată. Revenim cu amănunte.

Citește mai departe
Publicitate

BLAJ

PROGRAMUL OFICIAL al vizitei Papei Francisc în România. Cât va sta la Blaj și care este programul zilei de 2 iunie

Publicat

p

Programul vizitei Sanctității Sale Papa Francisc în România a fost făcut public de Administrația Prezidențială. Sfântul Părinte se va afla la la Blaj în data de 2 iunie, duminică. Acesta va sosi pe Câmpia Libertății în jurul orei 10,30 și va oficia Divina Liturghie cu beatificarea a șapte episcopi martiri greco-catolici. Va ține apoi o […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

REZULTATE Simulare EVALUARE Naţională 2019 în ALBA: Aproape 60% dintre elevi nu au luat 5 la Matematică. 2 medii de 10

Publicat

educatie

Inspectoratul Școlar Județean Alba a centralizat rezultatele înregistrate la sesiunea de Simulare a examenului de Evaluare Naţională 2019. Testările au fost organizate pentru familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naționale, iar în premieră, în acest an, au luat parte şi elevi din clasele a VII-a. Au participat la toate probele 2695 de elevi de clasa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LISTA oficială a PSD pentru alegerile Europarlamentare. Reprezentantul județului Alba, Victor Negrescu, pe loc eligibil

Publicat

negrescu

PSD a anunțat astăzi lista candidaților la alegerile Europarlamentare din acest an. Județul Alba are un reprezentant pe locurile elegibile: este vorba despre Victor Negrescu, europarlamentar în acest mandat și fost ministru. Negrescu este foarte apropiat de organizația județeană a acestui partid. Acesta este pe locul 9 al listei, având, potrivit sondajelor, toate șansele să […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate