Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Diana Popescu din Alba Iulia, premiul I la Concursul Naţional de Fotografie Etnografică „Oameni şi datini”

Publicat

Clasa de „Artă Fotografică” din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba a primit recent o nouă recunoaştere naţională. Diana Popescu, cursantă în cadrul clasei, a obţinut premiul I la Secţiunea „Portret” din cadrul Concursului Naţional de Fotografie Etnografică „Oameni şi datini” Braşov.

Albaiulianca a câştigat secţiunea cu fotografia „Purtitate”, instantaneu realizat în satul Straja din judeţul Alba.

„Este o surpriză plăcută pentru clasa de artă fotografică care în acest an a avut rezultate foarte bune în plan naţional. Ne bucurăm de fiecare dată pentru cursanţii noştri îndrăgostiţi de arta fotografică când munca le este recunoscută prin astfel de premii”, a spus Vasile Sârb coordonatorul clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Clasa „Artă fotografică” funcţionează în cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Printre disciplinele din cadrul şcolii amintim arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax