Connect with us
Publicitate

SPORT

Dificultăţi de lot pentru Unirea Alba Iulia: Cinci indisponibili la jocul de la Pitești

Publicat

Unirea Alba Iulia se confruntă cu mari dificultăți de lot înaintea partidei de la Pitești. Chiar dacă ambele echipe sunt scăpate de grijile retrogradării, cei doi tehnicieni doresc să încheie campionatul cu o victorie.

Gabriel Rotaru nu va putea conta, la Pitești, pe serviciile lui Boboc (suspendat), Câmpeanu, Cristea, Spătaru, Oprea (accidentați), în vreme ce Pistol, Negură, Stan și Bălaș sunt nerefăcuți după accidentările mai vechi. Astfel, uniriștii vor aborda meciul de sâmbătă cu o garnitură alcătuită cel mai probabil din jucători care au evoluat mai puțin în acest sezon competițional.

În tur, FC Argeș s-a impus cu 2-1 la Alba Iulia, în ultimul meci al  primei părți de campionat, iar, dacă privim situația delicată a  Unirii, argeșenii ar fi favoriți și  în jocul de sâmbătă.

Cel mai probabil, Gabriel Rotaru va trimite în teren următorul „11”: Ignat – Gavrilă, Camara, Schuller, Giurgiu –  Oară, Plenicianu, Filip, Militaru – Stanciu – Mureșan.

Partida de la Pitești va fi arbitrată de Marius Chilom din București, ajutat la cele două margini de Silviu Haramuz și de Costin Florescu.

Întâlnirea dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, partida contând pentru ultima etapă din campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax