Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Digi24: Mallurile cu o suprafață mai mică de 15.000 de metri pătrați ar putea fi deschise. Nou raport al Camerei Deputaților

Publicat

Deputații juriști au fost convocați pentru o nouă ședință a comisiei, după ce legea care prevede măsurile dispuse în perioada stării de alertă a fost adoptată greșit.

Aceștia doresc redeschiderea centrelor comerciale mici. Noul raport elaborat de deputații din Comisia Juridică cuprinde mai multe modificări printre care introducerea printre magazinele care pot fi deschise în perioada stării de alertă a mall-urilor mici, cu o suprafață de până la 15.000 de metri pătrați. De asemenea, pot fi deschise terasele, potrivit Digi24.ro.

Potrivit siteului propriu, Alba Mall are o suprafață totală închiriabilă de 19.500 de metri pătrați.

Conform legii, cetățenii sunt obligați să poarte mască de protecție în spațiile publice închise și în transportul în comun.

A fost păstrat amendamentul care prevede intrarea în vigoare a legii la data publicării în Monitorul Oficial, pentru a acoperi și perioada 15-18 mai, chiar dacă articolul este neconstituțional. Dacă legea nu este contestată la CCR, produce efecte după publicarea în Monitor.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax