Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

DIICOT a finalizat ancheta: Traficanți de minori și droguri, trimiși în judecată la Tribunalul Alba

Publicat

judecart

Procurorii DIICOT au finalizat ancheta și au dispus trimiterea în judecată a membrilor unei grupări infracționale acuzate de trafic de droguri, trafic de minori și persoane. Este vorba despre 6 persoane din Alba Iulia, Blaj și Aiud, identificați de oamenii legii în luna august.

Cei şase inculpaţi trimiși în judecată sunt Andrei Simion, Ovidiu Mailat, Pavel Mailat, Aneta Mailat, Ioana Maria Opricean și Alexandra Elena Susac. Alături de aceștia, au mai fost identificați și alți inculpați, care se află în arest preventiv.

Potrivit DIICOT, în total sunt 11 persoane învinuite, iar acuzațiile ce li se aduc sunt de trafic de persoane, proxenetism, introducere în țară de droguri de mare risc (cocaină) și trafic de droguri. Procurorii au identificat şase victime, dintre care una minoră. Fetele erau duse în Franța pentru a practica prostituția. Membrii grupării infracționale sunt din Alba Iulia, Aiud și Blaj. La domiciliile acestora a fost descoperită, în urma perchezițiilor, suma de 10.000 de euro.

Mai mult, oamenii legii au reușit interceptarea, în luna august, a două colete ce conțineau cantitatea de aproximativ 10 grame de cocaină. Drogurile proveneau din Franța și erau introduse în țară prin intermediul unei firme de transport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. andreea

    sâmbătă, 06.10.2012 at 09:38

    si minora despre care vorbiti a fost minora cand ia cunoscut pe cei doi dar nu sa dus in franta numai dupa ce a fost majora deci nu au dus nici o minora vai vai vai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax